Quantcast

K. Brazauskienė: laimingiausi jie būtų, jei pasodintų mane prie konteinerio

  • Teksto dydis:

Infošou „VIRAL‘as“ sulaukė netikėtų naujienų: pasirodo, poniai Kristinai Brazauskienei išaušo nelengvos dienos. Prezidento rentos neseniai netekusiai Algirdo Brazausko našlei iškilo dar viena grėsmė – ant plauko pakibo gyvenimas prabangioje rezidencijoje Turniškėse.

Dvylika metų Turniškėse gyvenanti moteris sako susikūrusi namuose komfortišką ir jaukią aplinką. Ponia Kristina svarsto: galbūt dėl to taip įnirtingai ją iš Turniškių nori išprašyti?

„Aš kliuvau jau tada, kai ištekėjau už Algirdo. Visą laiką puolė Algirdą, o paskui ir mane. Net mano verslą bandė žlugdyti, tačiau gyvenu, gyvenimas juk turi tęstis“, – pasakoja buvusio prezidento našlė.

Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo atstovai yra sakę, kad Konstitucija tokių privilegijų, kokias turi K. Brazauskienė, šalies vadovų sutuoktiniams nenumato. Tiesa, verslininkė piktinasi ne dėl to: „Na, ginant valstybės interesus juk reiktų pažiūrėti aplinkui: darbo vietos kuriamos lėtai, o išlaikytinių vis daugėja. Tai jeigu kerta Brazauskienei, turėtų kirsti ir visiems kitiems. Jie išvis laimingiausi būtų, jeigu dar ir prie konteinerio mane pasodintų.“

Visa istorija apie K. Brazauskienę kamuojančias negandas – infošou „VIRALas“ jau šį pirmadienį, rugsėjo 22 dieną, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as manau

as manau portretas
kad Prezidento zmonai priklauso viskas ,ka paliko Brazauskas,o cia jau jos valia,nori duoda,nori -ne, ir bukit malonus klapciukai,palikite Brazauskiene ramybeje !!!

vis maža

vis maža  portretas
KAIP BESAKYK ,bet tie turtai pas Kristute atsidūrė , manau ne be Brazausko pagalbos .

bet toks variantas puikus:

bet toks variantas puikus: portretas
konteineryje yra ir ikrų, ir žirnelių... tai nėra įžeidimas. Gal žmonės tiesiog nemoka pasidžiagti, kad kažkas kitas prasigyveno... o gal nesupranta, kad jie turtingesni pirmiausia dvasiškai - gal bent kokią vieną kitą - ne kulinarinę - knygelę yra perskaitę? gal...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių