Quantcast

J. Smoriginas: A. Jagelavičiūtė neturi nieko ypatingo

  • Teksto dydis:

Televizija lėmė, kad ne viena nūdienos žvaigždė puikuojasi žurnalų puslapiuose ir viršeliuose, pozuoja prabangiuose renginiuose, tampa įvairių naujų projektų vedliais

Televizija lėmė, kad ne viena nūdienos žvaigždė puikuojasi žurnalų puslapiuose ir viršeliuose, pozuoja prabangiuose renginiuose, tampa įvairių naujų projektų vedliais. Vieni pirmuosius karjeros žingsnius žengė įvairiuose muzikiniuose ar šokių projektuose, kiti – "apsigyvenę" realybės šou, kai juos stebėjo tūkstančiai smalsių akių.

Dainininkas Vaidas Baumila, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, šokėjai Deividas Meškauskas ir Eglė Straleckaitė, dainininkai Radžis, Merūnas, Augustė Vedrickaitė, aktorius Žilvinas Tratas – visi išgarsėjo pasirodę televizijos ekranuose. TV3 "Žvaigždžių dešimtukas" pasakojo istorijas apie kelią į žvaigždes per karjerą televizijoje.

"Oksana, o tu ar pameni realybės šou, kuriame išgarsėjau?" – paklausė "Žvaigždžių dešimtuko" vedėjas Cololo laidos partnerės Oksanos Pikul-Jasaitienės. "Ne", – atsakė gūžtelėdama Oksana.

"Tai ką, aš be reikalo mėnesį purve voliojausi ir pusbadžiu džiunglėse gyvenau?" – klausė kone raudamasis plaukus Cololo, kadaise išbandęs jėgas realybės šou "Džiunglės" ir patyręs pačių įvairiausių nepatogumų egzotiškoje negyvenamoje saloje.

"Žvaigždžių dešimtuko" vedėjai televizijos projektų ir realybės šou žvaigždes aptarinėjo su sarkastiškuoju choreografu Jurijumi Smoriginu.

"Žmonėms provincijoje reikia ne tik Merūno ir Rositos Čivilytės, turinčių nuostabius balsus, jiems reikia ir egzotikos – Radžio. Nesvarbu, kad šis neturi balso, užtat turi kažką tokio, ko neturi tie, kurie su balsais", – dėstė J.Smoriginas.

"Talentingiems žmonėms reikia padėti, o vidutinybės prasimuš pačios. Tai galioja daugybei šiandienos garsenybių", – kalbėjo choreografas.

"Netalentingi žmonės būna labai aktyvūs, – atskleidė savo filosofiją J.Smoriginas. – Štai toji Agnė Jagelavičiūtė – juk tame realybės šou nieko nelaimėjo, nieko ypatinga neturi, o jos visur pilna!"

"Sakote, išgarsėjau tik dėl to, kad esu graži? Na ir puiku, vadinasi, esu bent graži, kiti net ir tiek neturi", – kvatodama atrėmė J.Smorigono kritiką projekte "Šuolis" pasirodžiusi šokėja Monika Šalčiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ella- ponui Jurijui

ella-  ponui   Jurijui portretas
Musu merginos gražios ir ypatingos,, tik Lietuva mužikų kraštas, neįvertina merginų gabumų ir grožio,,, Lietuviai pilni prasčiokiško pavydo, argi ne tiesa ponas Jurijau ? Pažvelkite į merginas vyro - džentelmeno akimis ir pamatysite daugybę gabių ir nuostabių lietuvaičiu,,,,

pilietis

pilietis portretas
O ką jau tu turi ypatingo? nesamones kalbi ir daugiau nieko

kaunietis

kaunietis portretas
Banalu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių