Quantcast

Jazzu žada daug staigmenų: kaltinimai sau virto meile

  • Teksto dydis:

Mažiau nei už mėnesio Justė Arlauskaitė-Jazzu leisis į savo pirmąjį solinį koncertinį turą po penkias didžiausias Lietuvos arenas.

Šiomis paskutinėmis pasiruošimo savaitėmis atlikėja gyvena tarp Lietuvos ir Londono, kur vyksta paskutiniai naujo albumo įrašymo darbai bei koncertinio turo „Welcome“ repeticijos.

„Aš kaip koks žiūrovas stebiu save ir matau, kaip savęs kaltinimai virsta meile sau, kaip nepasitikėjimas menksta, o kasdienė motyvacija didėja, kaip savęs žalojimą pakeitė muzika ir... dar didesnės svajonės. O kiek daug dar jų turiu! Aš jaučiuosi laiminga, savo vietoje, darni ir pasiruošusi užkariauti pasaulį. Jūs net neįsivaizduojate, kiek staigmenų aš jums ruošiu! Ir kokia esu dėkinga visiems, kurie kuria kartu šį stebuklą, kurį pamatysite jau vasario mėnesį penkiose arenose. Du albumai, daug muzikantų, dar daugiau naujos muzikos. Žinoma, ir senos – neketinu nuo savęs bėgti, o ir nenoriu“, – sako atlikėja.

Turas „Welcome“ – tai ne tik vienos iš naujo albumo dainų pavadinimas, bet ir labai atviras Jazzu kvietimas klausytojams įžengti į jos pasaulį, kur scena ypatingą vietą užima jau pusę atlikėjos gyvenimo.

„Aš tokia dėkinga, kad pirmas žingsnis į pasaulį vyksta čia – Lietuvoje, mano namuose, kur gyvena patys nuostabiausi žmonės. Man tai itin svarbu. Tad labai kviečiu visus į savo pirmąjį solinį turą „Welcome“, kuriame bus labai daug muzikos ir staigmenų. Kviečiu visus ateiti ir kartu išgyventi mano muzikinę kelionę bei virsmą nuo senų, žinomiausių dainų iki tų, kurias koncertuose išgirsite pirmą kartą. Šie metai yra mano – tą tiesiog jaučiu. Laikas raškyti vaisius, kuriuos nokinau ilgai ir atsakingai. Kasdien dėkoju angelams sargams už kiekvieną žmogų, kuris klausosi mano muzikos“, – savo mintimis dalijasi atlikėja.

Jazzu koncertinis turas simboliškai prasidės šv. Valentino dieną Klaipėdos „Švyturio arenoje“. Vasario 15 d. jis tęsis Panevėžio „Cido“ arenoje, vasario 21 d. „Siemens“ arenoje, vasario 23 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Pirmą pavasario dieną Šiaulių arenoje įvyks paskutinis Jazzu turo koncertas, kai kartu su atgimstančia gamta visa Lietuva išgirs naują drąsų ir galingą atlikėjos skambesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juste

Juste portretas
Tikrai tavo metai.KIAULĖS metai.

Labas Jadze

Labas Jadze portretas
tai sakai sugalvojei dar kažką ištraukti iš savo pilkos gyvenimo masės?

Anonimas

Anonimas portretas
JAU NUSIBODO VISUOSE PUSLAPIUOSE IR LAIDOSE, ATĖJO, BET PAMIRŠO IŠEIT....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių