Quantcast

Jazzu apie J. Jankevičių: mes niekada nebuvome kartu

  • Teksto dydis:

LRT TELEVIZIJOS projekte „Editos šou“ viešėjusi dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu itin asmeniškų klausimų sulaukė ne tik iš pačios laidos vedėjos Editos Mildažytės, bet ir iš studijoje susirinkusių žiūrovų.

Žinoma dainininkė buvo paprašyta papasakoti ne tik apie rimčiausią gyvenimo momentą, senatvės baimę, bet ir asmeninius santykius su humoristu Justinu Jankevičiumi ir muzikos prodiuseriu Leonu Somovu.
.
„Negaliu užmigti, nes man tuoj trisdešimt, būsiu niekam neįdomi, tuoj atsiras vaikai... Tiesą sakant, man neatrodo, kad tai baisus amžius – mane gąsdina, kad visiems mano draugams prieš trisdešimtmetį važiavo stogas“, – laidos filmavimo metu, paklausta, kodėl bijo senatvės, atviravo J. Arlauskaitė-Jazzu.

LRT didžiojoje studijoje dainininkė prisiminė ir labai rimtą situaciją, kai buvo praradusi savo balsą ir nežinojo, ar sugebės jį susigrąžinti.

„Jaučiau baisią depresiją, nes nežinojau, kas bus. Užsiiminėjau elementaria savidestrukcija. Sėdėdama ant palangės žiūrėjau į vieną tašką ir tyliai save naikinau. Po to, kai pradėjau skraidyti į Berlyną, vyko visokios medicininės procedūros, operacijos, ir galiausiai aš tą balsą atgavau, mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojom gerąja prasme. Sustiprėjo kertinės vertybės – dėkingumo jausmas, supratimas apie mūsų laikinumą ir trapumą“, – pasakojo atlikėja.

Netrukus pokalbis pakrypo linksmesne tema – E. Mildažytė pasiteiravo, kaip J. Arlauskaitė-Jazzu supratusi, kad Donatas Ivanauskas yra jos išrinktasis. „Tikiu visokiais simboliais ir atsitiktinumais. Tiesiog vieną sykį susitikome ir supratome. Buvome dešimt metų pažįstami, iš pradžių vienas kitam jutome žmogišką simpatiją, kuri vėliau išsivystė į dabartinius santykius“, – tvirtino dainininkė.

(V.Radžiūno (LRT) nuotr.)

J. Arlauskaitė-Jazzu neišvengė klausimo, ar su muzikos prodiuseriu L. Somovu ją anksčiau siejo kažkas daugiau, nei muzika. „Taip, bet dabar, jau dešimt metų, mus sieja tik muzika. Manau, kad tai yra brandžių žmonių požiūris vienas į kitą. Tuomet aš dar buvau paauglė, buvo kažkokie meilės trupinėliai, kurie išaugo į labai gražų dalyką. Iš mūsų ryšio gimė gražus kūdikis – muzika – kuris bujoja jūsų širdyse“, – tikino pašnekovė.

Žiūrovų paklausta, kodėl nutraukė santykius su J. Jankevičiumi, J. Arlauskaitė-Jazzu nepasimetė: „Aš turiu labai gerą atsakymą: mes niekad ir nebuvom kartu.“

Visas pokalbis – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Editos šou“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zemyras

Zemyras portretas
Palevas kalba kaip tai nebuvo pora nu cia beleka

Safyras

Safyras portretas
Nėra ko stebėtis, kad Lietuvoje kepami projektai, kurie gal įdomūs tik patiems dalyviams ir jų artimiesiems...

buvo grazi pora

buvo grazi pora portretas
Jeigu taip sako, reiskia pyksta, o jeigu pyksta, reiskia dar myli.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių