Quantcast

JAV antrus metus iš eilės stebės „Eurovizijos“ finalą

  • Teksto dydis:

Daugiau nei šešiasdešimt metų transliuojama „Eurovizija“ jau seniai peraugo Europos ribas – prieš kelerius metus prie konkurso dalyvių prisijungė ilgą laiką jį tik stebėjusi Australija, o Jungtinės Amerikos Valstijos konkurso finalą stebės jau antrus metus iš eilės, praneša Eurovision.tv.

Gegužės 13-ąją vyksiantį didžiausią Europos dainų konkursą JAV komentuos Michelle Visage ir Rossas Mathews, kurie transliuotojo „Logo“ žiūrovus supažindins su konkurso taisyklėmis ir pristatys pasirodysiančius atlikėjus.

Praėjusiais metais konkursą stebėjo net 200 milijonų viso pasaulio gyventojų.

„Logo“ džiaugiasi vėl būdamas išskirtiniu JAV transliuotoju, turinčiu teisę žiūrovams parodyti šį pasaulinį fenomeną – „Eurovizijos“ dainų konkursą“, – teigia vyresnioji „Logo“ programų viceprezidentė Pamela Post.

Antrus metus su JAV besitęsiančia partneryste džiaugiasi ir vyriausiasis „Eurovizijos“ prodiuseris Jonas Ola Sandas: „Žinome, kad JAV yra daugybė šio konkurso gerbėjų, todėl labai džiaugiamės, kad „Logo“ padės dar daugiau žiūrovų mėgautis ilgiausiai pasaulyje gyvuojančiu televizijos šou.“

62-asis Europos dainų konkursas vyks gegužės 9, 11 ir 13 dienomis Kijeve, Ukrainoje.


Šiame straipsnyje: JAVEurovizijafinalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių