Quantcast

A. Jagelavičiūtė apipylė R.Tapinienę intymiais komplimentais

  • Teksto dydis:

„Rasa Tapinienė susprogdino bombą! Prie Baltojo tilto, Valakampiuose ir Karoliniškėse“, – savo „Facebook“ paskyroje parašė stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Kandžios moters taikinyje šįkart atsidūrė Rasa Tapinienė. „Sprogdinti seksualumo bombas“ – tai internato žiniasklaidoje paplitęs šmaikštus terminas, reiškiantis seksuliai atrodyti, dažniausiai apsinuoginant.

Tačiau šmaikščiame komentare Rasos atžvilgiu slypėjo komplimentai: „Kiekvieną dieną žiūrėdama Rasos vedamas (būtent vedamas) žinias jaučiu beveik fiziškai apčiuopiamą intelektinį ir estetinį malonumą. Kai kompetencija persilieja su vos matoma emocija, prisijungia stilius ir elegantiška laikysena, nepaprastas moteriškas grožis ir vos juntama žurnalistinė bravūra sumišusi su realiu to „ką kalbi“ supratimu, sprogsta nuostabi ir šiuolaikiška informacijos bomba“.

Rasos kolegos sako, kad po tokių Agnės Jagelavičiūtės komplimentų žinių vedėja nesutriko – tik linksmai pasijuokė. Tačiau prie gražių Agnės žodžių mielai prisidėjo ir R. Tapinienės partneris Viktoras Jakovlevas.

„Rasa yra fantastiškas pavyzdys, kad ekrano veidas nėra vien tik žmogus, kuris perskaito, kas parašyta. Man svarbiausia, kad ji profesionali žurnalistė, kurią žiūrėdamas pasitikiu kiekvienu žodžiu. Ji taip pat turi unikalią savybę eteryje būti kūrybiška, klausytis, ką jai sako, reaguoti, kai reikia, ir kartu neprarasti jautrumo. Kiekvieną kartą žiūrėdamas žinias su ja vis klausiu savęs, kaip jai tai pavyksta“, – komplimentais Rasą apibėrė Viktoras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių