Quantcast

J. Jurkutė-Širvaitė paviešino laimės akimirką su dukrele

  • Teksto dydis:

Kovo 29-ąją pirmagimį pagimdžiusi televizijos laidų vedėja, aktorė Jurgita Jurkutė-Širvaitė mėgaujasi motinyste. Pirmadienį 32-ejų metų moteris savo feisbuko bei instagramo paskyroje pasidalijo miela akimirka.

Iš Plungės kilęs buvęs modelis, konkurso „Mis Lietuva 2007“ nugalėtoja J. Jurkutė-Širvaitė socialiniuose tinkluose su artimaisiais, draugais bei sekėjais pasidalijo laimės akimirka. Čia žinoma moteris rankose laiko beveik ketverių mėnesių dukrelę Korneliją.

"Mano gėlelė, kurią vadinu Korneliją... – rašė Jurgita. – ... Laistau meile, šypsenom, gražiausiais žodžiais, švelniais prisilietimais ir visu, kas geriausia, šviesiausia, meiliausia. Linkim, kad kiekvienas žmogus turėtų šalia bent po vieną mylintį sodininką. Ir tada, kai šviečia saulė, ir tada, kai ją uždengia debesys. Gražaus pirmadienio mums visiem."

Pirmadienį įkelta nuotrauka sulaukė beveik trijų tūkstančius teigiamų reakcijų ir daugybės komplimentų.

Šiuo metu J. Jurkutė-Širvaitė, kuri ne vienoje konferencijoje nuoširdžiai bei atvirai kalbėjo apie aktualias ir skaudžias temas, yra motinystės atostogose ir mėgaujasi tik širdžiai mielais darbais.

Neseniai vieno Lietuvos žurnalo "Metų žvaigždės" kategorijoje laimėjusi moteris sukūrė savo vardo drabužių liniją ir fotografavosi specialiai tam skirtoje fotosesijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių