Quantcast

J. Didžiulis: jeigu šeimoje nėra barnių, vadinasi, nebelikę ir aistros

  • Teksto dydis:

„Nėra namų be dūmų, – įsitikinęs garsus muzikantas Jurgis Didžiulis. – Mes su Erika – ne išimtis. Abu esame sunkaus charakterio. Būna dienų, kai sakau jai: „Nepažįstu nė vieno žmogaus, kuris galėtų su tavimi gyventi“. O Erika man sako tą patį, kad niekas su manimi taip pat negalėtų gyventi. Ir mes abu teisūs!“

Prieš aštuonerius metus žiedus sumainęs su grupės „Skamp“ dainininke Erica Jennings J. Didžiulis sako nė neketinantis keistis. Jam tvirtai į galvą įstrigę mamos žodžiai: „Jeigu šeimoje nebėra aistros, niekada neįsiplieskia konfliktas, kažkas toje šeimoje negerai“.

Nemažai konfliktų atlikėjų šeimoje kildavo ir dėl kartu su Erica įkurto dueto „The Ball & Chain“ kūrinių. „Sunku kartu ir dirbti, ir paskui buitimi rūpintis. Darbo reikalai vis tiek įsibrauna į asmeninį gyvenimą. Dėl to ir nutarėme daugiau kartu nebedainuoti. Ir kaip tik tuomet, kai pasipylė pasiūlymai koncertuoti. Tačiau sprendimas jau buvo priimtas“, –  LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams pasakojo J. Didžiulis. Muzikantas tik pasidžiaugė, kad ilgainiui abu su žmona išmoko emocijas valdyti, tad barniai ilgai nesitęsia, o susitaikymai būna labai malonūs.

Jurgio seneliai – Bogotoje gyvenantys lietuvių išeiviai, labai branginantys viską, kas susiję su tėvyne. Tad nenuostabu, kad jie nedžiūgavo, kai į Lietuvą atvažiavęs gyventi anūkas pamilo airę. Griežtą nuomonę giminė turi ir apie muzikantų pasirinktą vegetarizmą.

„Kartais norisi parūkyti, kartais – išgerti. O štai mėsos niekada nesinori, – sako prieš septynerius metus mėsos atsisakęs dainininkas. – Tačiau mano giminė įsitikinusi: aš mažas valgiau mėsą, vadinasi, ir mano vaikai valgys. Ir jokios kalbos čia nepadeda“.

Atviras Jurgio Didžiulio pasakojimas apie audringus santykius su žmona Erica Jennings, vaikų auklėjimą ir gimtąją Kolumbiją gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas“ – jau šį trečiadienį, 19.30 val. per LRT televiziją. Vedėjas Edvardas Žičkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių