Quantcast

J. Deppas tapo nauju „Dior“ kvepalų veidu

  • Teksto dydis:

„Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė Johnny Deppas (Džonis Depas) taps nauju veidu kvepalų pasaulyje ir reklamuos „Dior“ vyriškų kvepalų liniją.

Prancūzijos mados namai trečiadienį patvirtino, kad 51 metų amerikiečių aktorius netrukus pristatys jų naują odekoloną.

Nors „Dior“ atsisako nurodyti, kokios vertės kontraktą pasirašė su žvaigžde, tačiau, atrodo, kad šiam tikslui mados namai gali skirti nemažą biudžetą, kadangi anksčiau jų produktus reklamavo tokios žvaigždės kaip Natalie Portman (Natali Portman) ir Charlize Theron (Šarliz Teron).

J.Deppo, kuris yra vienas daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių, turtas vertinamas 250 mln. JAV dolerių (220 mln. eurų). Didelę jo dalį aktoriui sunešė „Karibų piratai“, kurių paskutinė dalis šiuo metu yra filmuojama Australijoje.

Nors J.Deppo žvaigždė po truputį gęsta, per pastaruosius ketverius metus jis nusifilmavo keliuose didelio populiarumo kino teatruose susilaukusiuose filmuose, įskaitant „Vienišą klajūną“ ( The Lone Ranger),„Transcendenciją“ (Transcendence) ir „Mortdecai“.

Praėjusį mėnesį filmuotis į Australiją atvykusį aktorių užklupo nemalonumai, kai savo privačiu lėktuvu jis į šalį nelegaliai įvežė du savo Joršyro terjerus. Pareigūnams pagrasinus užmigdyti gyvūnus, šuneliai buvo išskraidinti atgal. Šį incidentą Australijos žiniasklaida ironiškai pavadino „karu su terjerais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių