Quantcast

J. Blunto koncertą Vilniuje apšildys V. Baumila

  • Teksto dydis:

Spalio 6 d. Vilniaus „Siemens“ arenos scenoje susitiks du moterų numylėtiniai: britų atlikėjas Jamesas Bluntas ir jį apšildysiantis Lietuvos dainininkas Vaidas Baumila.

Devynerių metų sukaktį scenoje minintis Vaidas susirinkusią publiką malonins naujausiais, niekur negirdėtais bei populiariausiais kūriniais: „Neverta“, „Mergaitė“, „Myliu“, „Tiktai Tu“ ir kitais.

„Man didelė garbė apšildyti tokią megažvaigždę kaip Jamesas Bluntas. Esu didelis jo gerbėjas, lankęsis ne viename J. Blunto koncerte Londone. Jausmas, kad stovėsiu vienoje scenoje su šiuo talentingu atlikėju – puikus! Ruošiu ypatingą programą, kad koncertas įgautų tinkamą nuotaiką nuo pat pradžios“, – sakė J. Blunto koncertą apšildysiantis V. Baumila.

Jameso Blunto komanda apšildančią grupę savo koncertui Vilniuje rinkosi iš daugybės kandidatų.

„Prieš Jameso Blunto koncertą surengėme apklausą, kas iš šalies atlikėjų labiausiai tiktų apšildyti žvaigždę iš Didžiosios Britanijos. Turėjome du aiškius lyderius – Vaidas Baumila buvo vienas iš jų. Manau, tai labai geras sprendimas“, – kalbėjo „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Koncerte V. Baumila pasirodys su gyvai grojančia grupe: Vytu Bikumi, Laimonu Matu, Vyčiu Vainilaičiu ir Juozu Martinkėnu.

Kviečiame pasiklausyti vieno naujausių V. Baumilos gyvo garso įrašų – „Live session“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių