Quantcast

J. Bieberiu „pakrikštytas“ realybės šou naujokas: esu pasiryžęs viskam

  • Teksto dydis:

Muzikinis realybės šou „Aš – superhitas“ įgauna vis didesnį pagreitį. Su realybės šou jau teko atsisveikinti trim dalyviams, tačiau projekto kūrėjai nepaliauja stebinti šou senbuvių. Praėjusią savaitę prie dalyvių prisijungė sekso skandalu televizijoje išgarsėjusi Aistė, o antradienio vakarą TV6 žiūrovų lauks dar vienas netikėtumas – į projektą įžengs dar vienas naujokas.

Iš Kauno kilęs, tačiau pastaruosius devynerius metus Airijoje gyvenęs Lukas likusiam dalyvių aštuntukui jau buvo pristatytas šeštadienį, tiesioginės išlikimo kovos transliacijos metu. Tačiau į realybės šou jis įžengs tik šiandien. Dar neapsigyvenęs projekto patalpose vaikinas jau drąsiai rėžė, kad ateina nugalėti.

„Aš niekada nenusileidžiu, man visą laiką ir visur reikia laimėti. Gal kiek per aštriai pasisakiau, bet labai tikiuosi, kad kiti dalyviai nepriims to labai asmeniškai. O jei kai kurie į mane žiūri neigiamai, tai labai tikiuosi, kad viskas pasikeis, kai susipažinsime“, – kalbėjo lietuviškuoju Justinu Bieberiu vadinamas vaikinas.

Noriu nugalėti, nes noriu įrodyti močiutei, kad kažką galiu ir tikrai neisiu kasti griovių.

Save kaip drąsų, komunikabilų ir mėgstantį būti dėmesio centre pristatantis 20-metis Lukas tikina esantis tikras „tusovčikas“, tad vakarėlių realybės šou nuo šiol bus dar daugiau. „Esu „tūsovčikas“. Dievinu naktinį gyvenimą, muziką ir šiaip naktį. Tik duokit daug garso, šviesų ir pamatysit, kas bus! Kai pagalvoju, kad negalėsiu daryti tam tikrų dalykų, nes esu prieš kameras, tai pasidaro šiek tiek liūdna“, – juokėsi vaikinas.

Prie mėnesį kartu gyvenančių dalyvių prisijungsiantis renginių organizatorius prisipažino akylai stebėjęs, kaip sekasi gyventi jo būsimiems konkurentams, tačiau tikino kol kas dar neturintis nuomones apie projekto senbuvius.

„Aš juos stebėjau, bet tvirtos nuomonės apie kiekvieną susidaryti dar nespėjau. Man visada norisi su žmogumi susibendrauti asmeniškai ir tik tada apie jį kažką sakyti, daryti išvadas“, – sakė marketingo vadybą studijuojantis Lukas.

Tačiau konkuruoti mėgstantis vaikinas prisipažino, kad į „Aš – superhitas“ jis ateina ne tik norėdamas nugalėti, bet ir įrodyti močiutei, kad gali kažko pasiekti gyvenime: „Esu pasiryžęs viskam, o apkalbų aš bijau mažiausiai. Paskaitau apie save kartais neigiamus komentarus ir pasikeliu nuotaiką. Noriu nugalėti, nes noriu įrodyti močiutei, kad kažką galiu ir tikrai neisiu kasti griovių.“

Kaip projekto senbuviai priims naujoką? Kokie iššūkiai jo laukia?

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais – 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių