Quantcast

Jazzu apie savo mylimąjį: jis mano gyvenimo mokytojas

  • Teksto dydis:

Muzikiniame šou „X Faktorius“ dalyvaujanti Kristina Kasperaitytė sužavėjo ne tik projekto teisėjus – Saulių Urbonavičių-Samą, Saulių Prūsaitį ir Marijoną Mikutavičių, bet ir Justę Arlauskaitę - Jazzu. Žinomai moteriai dalyvės pasirodymas sukėlė pačius gražiausius jausmus.

25 metų mergina į „X Faktorių“ atvyko iš Klaipėdos. Kristina dirba elektroninių prekių parduotuvėje – visai su muzika nesusijusi darbą. Stovėdama ant scenos Kristina neslėps, kad dainavimas visada buvo jos aistra. „Atėjau pasitikrinti, ar dar kažką reiškiu scenoje“, – sakys projekto dalyvė, negalinti gyventi be džiazo.

„Tu taip jauti tempą, ritmą, pulsuoji muzika. Aš dabar užsisvajojau, sujautrėjau... Taip dabar noriu pas savo Donatą“, – sakys J. Arlauskaitė-Jazzu.

 

„Čia tavo muzikos mokytojas?“ – šmaikštaus S. Prūsaitis ir M. Mikutavičius.

„Gyvenimo mokytojas. Donatas yra mano meilė, mano būsimas vyras. Padovanojai man labai šiltus jausmus. Nešnekėsiu, nes tuoj pradėsiu verkti. Labai gražu“, – komplimentų negailės Jazzu.

S. Urbonavičius-Samas net pasiūlė merginai mesti darbą parduotuvėje, tačiau Marijonas jam nepritarė: „Nė velnio nemesk. Tu esi protinga mergina. Dainuok, susirask savo vietą, o paskui mesk“, – sakys M. Mikutavičius.

Jubiliejinis „X Faktoriaus“ sezonas jau šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių