Quantcast

Išteka garsioji Britanijos karališkųjų vestuvių pamergė P. Middleton

  • Teksto dydis:

Pippa Middleton (Pipa Midlton) visame pasaulyje išgarsėjo figūrą išryškinančia suknele per savo sesers Kate (Keit) vestuves su princu Williamu (Viljamu), bet dabar garsioji pamergė ir pati bus nuotaka.

Visų akys ir vėl kryps į jos suknelę, kai ji šeštadienį žengs tuoktis su finansininku Jamesu Matthewsu (Džeimsu Metjuzu), bet prabangių vestuvių žvaigždės bus ir Williamo bei Kate vaikai.

33 metų Pippos vestuvės bus proga jaunesniems karališkiesiems asmenims žengti į pirmą planą po anksčiau šį mėnesį paskelbto pranešimo, kad karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) sutuoktinis, 95 metų princas Philipas (Filipas), nuo rudens atsisakys karališkųjų pareigų.

Vestuvėse turėtų dalyvauti Williamo jaunesnysis brolis princas Harry (Haris) ir daug žiniasklaidos dėmesio teks jo draugei, amerikiečių aktorei Meghan Markle (Megan Markl). Daug kas spėja, kad jiedu netrukus gali paskelbti ir apie savo sužadėtuves.

Pernai lapkritį Harry paskelbė retą ir griežtą perspėjimą žiniasklaidai nepersekioti jo draugės, kuri turėtų dalyvauti vestuvių pobūvyje, bet ne pačioje jungtuvių ceremonijoje. Pastarąją žiniasklaidai bus leista stebėti tik iš už pagarbaus atstumo.

Trejų metų princas George'as (Džordžas), trečias eilėje į Jungtinės Karalystės sostą po savo tėvo Williamo ir senelio princo Charleso (Čarlzo), ir jo dvejų metų sesutė princesė Charlotte (Šarlot) šeštadienį per ceremoniją taip pat atliks savo vaidmenis.

Vestuvės vyks kaime Berkšyre į vakarus nuo Londono, netoli Middletonų šeimos namų.

Pranešama, kad vestuvėms užsakytas Antrojo pasaulinio karo laikų lėktuvo „Spitfire“ praskridimas, laikinas stiklinis paviljonas už 100 tūkst. svarų (115 tūkst. eurų) ir prabangūs kilnojami tualetai su ąžuolo apdaila.

Pippa Middleton visuotinį dėmesį į save atkreipė per sesers vestuves 2011 metais, kurias per televiziją visame pasaulyje stebėjo maždaug 2 mlrd. žmonių.

Nuotraukas, kuriose ji matoma vilkinti baltą „Alexander McQueen“ pamergės suknelę, laikraščiai vėliau spausdino ištisas savaites.

Šimtai tūkstančių žmonių feisbuke prisijungė prie „Pippos Middleton užpakaliuko pripažinimo draugijos“ ( Pippa Middleton Ass Appreciation Society), ir po šešerių metų dar tebeturinčios beveik 200 tūkst. entuziastingų narių.

„Truputį stulbina sesers, svainio ir užpakaliuko sąskaita iki 30 metų amžiaus pasiekti pasaulinį pripažinimą (jeigu tai teisingas žodis)“, – kartą parašė ji.

„Nepaprastas sugebėjimas kopti“

Pippa yra antras iš trijų Middletonų vaikų, metais jaunesnė už Kate ir ketveriais metais vyresnė už brolį verslininką Jamesą (Džeimsą).

1983 metų rugsėjo 6 dieną gimusi Pippa vaikystę praleido Amane, kur tėvas Michaelas Middletonas (Maiklas Midltonas) dirbo oro bendrovei „British Airways“, o šeimai grįžus į Britaniją lankė virtinę prestižinių privačių mokyklų.

Ji baigė Edinburgo universitetą, kuriame studijavo anglų literatūrą, o paskui įsiliejo į Londono aukštuomenės vakarėlių „bendruomenę“.

Bulvarinis laikraštis „Daily Mail“ yra rašęs, kad Middletonų mergaitės yra „nepaprastai puošnios, baisiai kvepiančios ir turi nepaprastą sugebėjimą kopti“.

Kai jos sesuo tekėjo už būsimo karaliaus, P.Middleton atliko pagrindinį pagalbininkės vaidmenį ir drauge su karališkaisiais asmenimis pasirodė Bakingamo rūmų balkone.

Iš pradžių atrodė, kad dėmesys jai patinka, bet su nemaloniąja šlovės puse ji susidūrė vienam bulvariniam leidiniui išspausdinus per 2006 metų šeimos atostogas padarytas nuotraukas, kuriose ji buvo užfiksuota iki pusės nuoga.

Pippa ne visą darbo dieną dirbo tėvų kompanijoje, prekiaujančioje švenčių atributais, o 2012 metais išleido knygą apie švenčių planavimą, už kurią, kaip pranešama, gavo 400 tūkst. svarų avansą.

Meilė lenktynininkui

Knygos „Švęskite: britų švenčių šeimoms ir draugams metai“ (Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends) autorė buvo pašiepiama dėl patarimų klausimais, kurie ir taip akivaizdūs – pavyzdžiui, perspėjimo nepervirti pieno latei ir pastabos, kad vaikų lenktynes su maišais laimi tas, kas pirmas kerta finišo liniją.

Tačiau P.Middleton tvirtino, kad turėjo paminėti ir elementarius dalykus.

Vėliau ji turėjo savo skiltį britų prabangių parduotuvių tinklo „Waitrose“ žurnale.

„Pipos penktadienio vakaro šventės“ (Pippa's Friday Night Feasts) bus nuostabi proga dalytis savo aistra ... maistui ir pramogoms“, – tuo metu sakė ji.

2016 metais išėjusi labdaringa jos sveiko maisto receptų knyga „Nuoširdu“ (Heartfelt) nesukėlė tokių purslų kaip debiutinė knyga.

P.Middleton, kuri nuolat pasirodydavo karališkojoje ložėje per Vimbldono teniso turnyrus, išliko pastebima visuomenėje.

Ji buvo užmezgusi santykius su buvusiu Anglijos kriketo žaidėju Alexu Loudonu (Aleksu Ludonu) ir biržos makleriu Nico Jacksonu (Niku Džeksonu), o paskui įsimylėjo J.Matthewsą.

Šis buvęs profesionalus lenktynininkas yra škotų Afriko slėnio dvarininko titulo paveldėtojas. Pora susižadėjo pernai liepos 17-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių