Quantcast

Įspūdinga suknele vilkinti V. Skaisgirė išprovokavo pikantiškam pokštui

  • Teksto dydis:

TV3 projektas „Didysis magijos šou“ beveik pasiekė finišo tiesiąją – jau šį šeštadienį 19.30 val. bus išrinktas projekto nugalėtojas. Šou dalyviai paruošė įspūdingus pasirodymus, o projekto vedėjų įvaizdžiu besirūpinantis stilistas Joringis Šatas Vaidai Skaisgirei ir Andriui Rožickui parinko itin šventiškus ir elegantiškus apdarus. V. Skaisgirė vilkės įspūdingą suknelę, kuri Andrių išprovokuos itin pikantiškam pokštui.

Projekto vedėja jau ne kartą stebino neįtikėtinais įvaizdžiais: ji puošėsi Liutauro Salasevičiaus, Evos Mankus ir kitų šalies dizainerių kurtais apdarais. Šį šeštadienį Vaida trauks akį Aidos Milašiūtės-Einorės kurta suknele.

Dizainerė finalinei laidai sukūrė įspūdingą apdarą: žemę šluojantį tamsiai žalią sijoną ir auksiniais žvyneliais nusagstytą korsetą. Ir nors V. Skaisgirė atrodė nepriekaištingai, šmaikštusis magiško šou vedėjas A. Rožickas, atkreipęs dėmesį į suknelės pagalba išryškintus kolegės figūros linkius, nesusilaikė – iškrėtė paauglišką „niekšybę“.

„„Didžiajame magijos šou“ vienas netikėtumas geną kitą netikėtumą. Ir dabar aš atliksiu netikėtumo pokštą, nes be stebuklų ir nesąmonių čia būti negali. Įdėmiai klausote? Matote mano pirštą? Aš tikiuosi, kad garso režisieriai uždės ypatingą garsą“, – po šių žodžių A. Rožickas netikėtai bakstelėjo į savo kolegės krūtinę.

Salėje pasigirdo juokas, o pati V. Skaisgirė tiesiog neteko žado. Andriui beliko sprukti. „Finalas, ponios ir ponai. Negali pykti, Vaida. Nieko nepadarysi, „Didysis magijos šou“ ir mažasis jo vedėjas iškrėtė maža niekšybę, bet jūs neužpykite ant manęs“, – juokdamasis savo kolegės atsiprašinėjo V. Rožickas.

Kaip viskas vyko galima pamatyti specialiame projekto filmuke:

 

 

Šį šeštadienį žiūrovų laukia įspūdingo projekto „Didysis magijos šou“ finalas. Čia netrūks ne tik šmaikščių vedėjų pasisakymų, bet ir amą atimančių magiškų pasirodymų. Didžiojo finalo metu vyks tiesioginis balsavimas, kurio metu nugalėtoją išrinks tik TV3 žiūrovai.

Dėl didžiojo mago titulo ir įspūdingo piniginio prizo – net 10 000 eurų, kuriuos įsteigė lošimo automatų salonų tinklas „Tete-a-tete kazino“, kovos šeši magai. Tai svečiai iš užsienio – Sergėjus Stupakovas, visiems žinomas kaip Mr. Fox, Jurijus Gavrilovas, ir lietuviai – Algimantas Frankonis, Nicholas Kin, Mario Tarasini bei Antonas Lavrentjevas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių