Quantcast

Ispanijos mokesčių inspektoriai nusitaikė į dainininkę Shakirą

  • Teksto dydis:

Ispanijos mokesčių administravimo institucijos teigia, kad kolumbietė pop muzikos žvaigždė Shakira turi pajamų mokesčių skolą už 2011-2014 metus, nes, jų teigimu, tuo metu atlikėja gyveno Ispanijoje, informuoja transliuotojas BBC.

Šios institucijos paprašė Ispanijos prokurorų pradėti prieš dainininkę bylą dėl vengimo mokėti mokesčius. Shakiros turtas vertinamas didesne kaip 200 mln. dolerių suma, todėl, remiantis Ispanijos žiniasklaidos pranešimais, nesumokėtų mokesčių suma gali siekti dešimtis milijonų eurų.

Atlikėjai artimi šaltiniai neigia, kad Shakira slėpė kokius nors mokesčius ir tvirtino, jog dainininkė didžiąją laiko dalį buvo net ne Ispanijoje. Šių šaltinių teigimu, Shakira visada vykdė mokesčių prievoles.

Pasaulinio lygio atlikėja, kuri taip pat žinoma dėl labdaringos veiklos, yra Ispanijos futbolininko Gerardo Piquė partnerė, 2015 metais ji deklaravo Ispaniją savo gyvenamąja vieta.

Ispanijos mokesčių inspektoriai nori išsireikalauti nesumokėtų mokesčių nuo visų jos pajamų, gautų per ketverių metų laikotarpį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių