Quantcast

Per klaidą paviešinta tolesnė „Sostų karų“ dalis

  • Teksto dydis:

„Sostų karų“ gerbėjai su nekantrumu laukė naujosios septintojo sezono serijos. Ypatingai po trumpo anonso, pasirodžiusio iškart po penktosios serijos. Akivaizdu, kad nekantrumu degė ir Ispanijos HBO atšaka, kuri netyčia į platformą paleido visą pilną seriją.

Kaip pranešama, serija buvo paskelbta visiems HBO kanalo žiūrovams ir internete prabuvo beveik valandą, kol vadovybė susivokė, kas buvo padaryta. 70 minučių trukmės serija buvo labai greitai pašalinta iš platformos, tačiau greitiesiems interneto piratams tiek ir tereikėjo, kad spėtų ją parsisiųsti ir pasidalinti visose „Torrent“ platformose.

Jau tapo įprasta, kad priešpaskutinės „Sostų karų“ sezono serijos tampa geriausiomis. Šią tradiciją pradėjo „Kruvinosios vestuvės“ ir taip tęsėsi kiekvienais metais. Tad galima tikėtis, jog „Mirtis yra priešas“ (angl. „Death is the Enemy“), taip vadinasi naujoji serija, bus tikrai ypatinga. Taip galima spręsti iš anonso. Šeštoji sezono serija turėjo pasirodyti tik sekmadienio vakare JAV, arba sekančią dieną kitose valstybėse, todėl kažkam iš Ispanijos HBO tikrai nepasisekė.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

:D

:D portretas
IR LIETUVOJE:D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių