Quantcast

Internete vėl pasklido gandai apie aktoriaus S. Stallone mirtį

  • Teksto dydis:

Kai Kinijoje socialiniuose tinkluose pasklido gandai, jog šį rytą mirė aktorius Sylvesteris Stallone, internete paplito užuojautos žinutės.

Toks keistas gandas pasklido jau ne pirmą kartą – taip nutiko ir prieš 18 mėnesių. 

2016 m. rugsėjį „Facebook“ tinklo naudotojai pranešė, jog S. Stallone rastas negyvas savo namuose, Los Andžele. Vėliau ši žinutė buvo pripažinta apgaule, o jos šaltinis – tinklalapis, kuriame dažnai kuriamos ir platinamos apgaulingos žinutės apie įžymybių mirtis. 

Tačiau šis gandas po pusantrų metų grįžo į socialinius tinklus. Manoma, kad įkvėpimas sugrąžinti gandą kilo po to, kai internete paplito gerbėjų sukurtas plakatas filmo „Krydas: gimęs kovoti“ tęsiniui (dar vienai „Rokio“ filmų daliai).

Kai kurie žmonės, reklamoje pamatę S. Stallone veidą, nustebo, nes vis dar tikėjo senesniais gandais, jog jis mirė. Užuojautos žinutės pradėjo rodytis socialiniuose tinkluose.

„Facebook“ puslapis „WorldProblems“ rašė: „S. Stallone mirė ankstų šios dienos rytą. Aktorius kovojo su prostatos vėžiu, ir nors laikė ligą paslaptyje, vyrui nugalėti jos nepavyko.“

Sylvesteris Stallone „Twitter“ nuotr. 

„Twitter“ tinklo naudotojai pradėjo dalintis žinutėmis, klausdami ar „Rokio“ žvaigždė iš tikrųjų mirė. Vienas iš jų rašė: „Ar S. Stallone mirė ar „Facebook“ vėl meluoja?“ Kitas naudotojas taip pat piktinosi: „Aš galvojau, kad S. Stallone buvo miręs!!! Nekenčiu interneto.“

Kai kurie gandus perprato: „Jau pavargau nuo gandų, ir vėl jie prasidėjo! S.Stallone NEMIRĖ!!!“

„WorldProblems“ „Facebook“ nuotr.

Paskutinį kartą internete paskelbus, jog aktorius mirė, S. Stallone buvo priverstas įrodyti, jog yra gyvas – jis pasidalijo savo nuotrauka socialiniuose tinkluose. Nuotraukoje aktorius pozavo su rusų boksininku Sergėjumi Kovalevu.

Į šį naujausią gandą aktorius kol kas nesureagavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

čak noris

čak noris portretas
irgi mirė tik mirtis bijo tai jam į akis pasakyt

Liha

Liha portretas
Isej negalu mirti jis legenda alegendos nemirsta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių