Quantcast

Infarkto pakirstas V. Antonovas po operacijos labiausiai troško žmonos

  • Teksto dydis:

LNK laidoje „KK2 penktadienis“ 77–erių metų vyriausias Lietuvos tėvas Vidas Antonovas atvirai pasakos, kad nors jį neseniai pakirto infarktas, visgi jo vyriškumas niekur nedingo. Kitą dieną po operacijos jis jau troško savo žmonos.

„Pirmą dieną, kai mane žmona nuvedė iš tų baisių operacijų į dušą, aš sakau: „Žmonele, mums reikia pasimylėti“. O man žmona sako: „Negražu, negalima. Tau bus blogai“. O aš sakau: noriu ir galima. Visą parą pragulėjau ir norėjau žmonos“, – laidoje kalbės V. Antonovas.

„Galvojau, kad gal žmona turi kokį meilužį, kad neprisileidžia. Dar bandžiau sakyti, kad gal kur išeinam, o ji man draudė, sakė, kad mirsi, ir viskas“, – kalbės V. Antonovas.

Tuo metu profesorius Balys Dainys sakys, kad po tokio infarkto, kokį patyrė Vidas, didelių krūvių reikėtų vengti bent 6 mėnesius, bet pridurs, kad yra varpos implantą statęs net 84-erių vyrui.

Laidoje dalyvavęs kinų tradicinės medicinos ekspertas Raimondas Dikčius sakys, kad tokiame amžiuje užsiiminėti seksu – tikra beprotybė.

„Pagal tradicinę kinų mediciną, žmogus ateina su įgimta „či“ energija ir įgimta „esencija“. Kai įgimta „či“ išsenka, žmogus miršta. Kai įgimta „esencija“ išsenka, vyrui prasideda impotencija. Ir tokiame amžiuje užsiiminėti seksu... Tai čia krikščionims apie Dievą reikia galvoti, budistai medituoja. Pono Antonovo atvejis yra kitas, jis yra ilgai buvęs vietose, kur negalėjo užsiiminėti seksu, todėl tikėtina, kad savo „či“ neištaškė“, – laidoje pasakos R.Dikčius.

Pats Vidas sakys, kad per savo gyvenimą įkalinimo įstaigose praleido ne tiek ir daug – 20 metų: „Nelabai daug. 20 metų. Duodavo kiekvieną mėnesį po dvi paras pasimatymų. Ir per naktį būdavo 10 ir daugiau meilės kartų“, – sakė Antonovas.

R. Dikčius laidoje atskleis, kad tik sveikas gyvenimas gali pailginti vyro seksualinius gebėjimus. „Energijos suteikia reguliarios maudynės šaltame vandenyje. Ir ne po pirties, bet grynai maudymasis šaltame vandenyje. Tada reikia vengti cheminių dalykų, atsisakyti tabako, alkoholis – tik saikingai“, – sakė kinų medicinos ekspertas.

Laidoje taip pat dalyvaus ir Lietuvoje skandalingai išgarsėjusi erotinis modelis Kristina Domaševičiūtė, kuri pasakos, kad lietuviai nėra tokie atviri kaip užsieniečiai. „Lietuviai labai gaili komplimentų merginoms, o užsieniečiai negaili. Dažniau vaišina, dovanas dovanoja“, – sakė Kristina.

Be to, mergina atskleis, kad šiuo metu turi širdies draugą italą, kuris gyvena Dubajuje: „Mes susipažinome kavinėje, jis man pasirodė įdomus. Kai važiuoju fotografuotis, susitinkame. Paskutinį kartą buvau prieš 3 mėnesius. Dažnai susirašome internetu, apsikeičiame nuotraukomis“.

Visi pokalbiai – penktadienį 19 val. 30 min. laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių