Quantcast

I. Zasimauskaitė: vaikystėje sakiau – jei laimėsiu „Euroviziją“, tai tik Lisabonoje

Šiuo metu nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalui besiruošianti atlikėja Ieva Zasimauskaitė atskleidžia, kad dar būdama maža svajojo laimėti didžiausią Europos dainų konkursą, vyksiantį būtent Portugalijos sostinėje Lisabonoje.

LRT TELEVIZIJOS laidoje „Editos šou“ viešėjusi dainininkė papasakojo ne tik apie savo karjerą, bet ir apie kartu su ja į pasirodymus keliaujantį vyrą Marių Kiltinavičių bei jųdviejų santykius.

„Man labai sunku priimti kritiką, ypač iš artimo žmogaus. Tai – nepakeliamas dalykas, kai „sukyla“ ego. Bet iš tikrųjų Mariaus kritiką man išgirsti svarbiausia“, – kalbėjo atlikėja I. Zasimauskaitė. Ji tikino, jog M. Kiltinavičius ne tik palaiko žmoną koncertų bei repeticijų metu, bet ir pasiūlo savas idėjas pasirodymams.

Iš televizijos studijoje viešėjusių žiūrovų išgirdusi klausimą, ar nesijaučia nusivylusi, kad vis nepatenka į didžiąją „Eurovizijos“ sceną, atlikėja šiek tiek pasimetė, tačiau netrukus pripažino norinti vykti į Portugaliją, nes tai – jai artima šalis.

„Kai buvau maža, mamai sakiau, kad jei aš laimėsiu „Euroviziją“, tai bus Portugalijoje, Lisabonoje“, – apie keistą sutapimą kalba dainininkė.

Kartu su žmona televizijos studijoje svečiavęsis M. Kiltinavičius, paklaustas, ar jo netrikdo tarp poros esantis 12 metų amžiaus skirtumas, su šypsena atsakė, jog džiaugiasi turėdamas jaunesnę žmoną. O štai I. Zasimauskaitė pripažįsta, jog pasitaiko atvejų, kai vyrą pavadina „seniu“.

„Kartais aš visai pamirštu, kiek mums metų: jam – 35-eri, o man – 24-eri. Bet kartais, kai man nepatinka jo ramybė, pasakau: oi, tu, seni“, – juokėsi „Eurovizijos“ atrankos dalyvė.

Atlikėja prisiminė, kad pirmą kartą jiedu susitiko dar tuomet, kai M. Kiltinavičius buvo grupės „NEO“ narys. Tuomet ji dar nežinojusi, kad vyras dirbo krepšinio rinktinės treneriu ir tuo pačiu dainavo vaikinų grupėje. Vis dėlto abu sako iškart kritę vienas kitam į akį.

Plačiau – laidos „Editos šou“ vaizdo įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agne

Agne portretas
Kaip gerai kai zmogus viska zino...

Edmundas

Edmundas portretas
Taip , teisingai jei su vingiais netvarkoj.

liko

liko portretas
nu nesveika ta mergiote kaip norit taip rasykit bet man nesveikos ispudys pasiekimas uodegoi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių