Quantcast

I. Valinskienė paprašė psichologo įvertinti jos ir A. Valinsko santykius

  • Teksto dydis:

LNK projekto „Paskutinis šansas” vedėjai Inga Valinskienė ir psichologas Tomas Lagūnavičius filmavimo metu kartu praleido daug laiko ir labai susibičiuliavo. Iš pradžių juos suartino aistra saldumynams, o Tomas visai nesidrovėjo vaišinti kolegę pačiais įvairiausiais desertais. „Mes analizavom apie šimtą tortų pavadinimų ir paaiškėjo, kad jos mėgstamiausi trys tortai yra ir mano mėgstamiausi”, – šypsosi T. Lagūnavičius.

Porų terapijos vedėjai ne tik kartu kirto skanumynus, bet ir daug kalbėjosi apie gyvenimą. Inga Valinskienė per paskutinės laidos filmavimą prieš kameras tiesiai šviesiai paprašė, kad Tomas Lagūnavičius išanalizuotų jos santuoką. „Tu nori, kad aš tiesą pasakyčiau? Eteryje?” – sutrikęs klausė Tomas.

Ar išdrįs psichologas prabilti apie Ingos ir Arūno Valinskų santuoką, žiūrovai sužinos jau šį trečiadienį, porų terapijos finalinėje laidoje, kur šeimų laukia paskutinis išbandymas. „Maniau, kad padariau didžiausią gyvenimo klaidą“, – prisipažins Gytis Grigalavičius, kuris viso projekto metu stengėsi, kad jo vaiko mama pagaliau jam atleistų.

Penkios poros paskutinį vakarą turės pasirinkti: šeimos arba savo kelią. Visi pasiūlymai skambės viliojančiai, o nerimas, ar antroji pusė lauks  šeimos kelyje – privers smarkiau plakti visų širdis.

Finaliniame projekto etape prasiverš net labiausiai slėpti dalyvių jausmai. Ir anksčiau kritiką psichologui garsiai reiškęs Airidas Karpavičius šį kartą užsipuls visą filmavimo komandą: „Mane užknisa atsakinėt į jūsų užduodamus monotoniškus klausimus. Kokios pas jus problemos, kokios pas jus problemos? Nėra problemų!”, – emocijų nebevaldys dainininkas.

Intriguojantį “Paskutinio šanso” finalą LNK eteryje žiūrovai galės pamatyti jau šį trečiadienio vakarą 20.20.

I. Valinskienės ir T. Lagūnavičiaus saldaus interviu ištrauka:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių