Quantcast

I. Stonkuvienė: iš Tailando – tiesiai į studiją ir apdovanojimus

  • Teksto dydis:

Šiuo metu žymioji „Teleloto“ žaidimo vedėja Indrė Stonkuvienė vis dar mėgaujasi Tailando saule ir atostogomis su šeima bei bičiuliais. Kol šmaikščioji socialinių tinklų žvaigždė ten – Azijos gilumoje, – Lietuvoje jos vardas šmėžuoja naujienų portaluose.

Šįkart I. Stonkuvienė su dar dviem kandidatais – Juozu Statkevičiumi ir Indre Kavaliauskaite–Morkūniene – nominuoti į „Žmonės 2017“ Metų atradimo titulą. Ir tik vienas iš jų gaus šios nominacijos apdovanojimą.

Aktoriaus Manto Stonkaus žmona praėjusiais metais vis ryškiau buvo matoma viešoje erdvėje. Vaizdo įrašai „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose, tūkstantinės sekėjų minios, vadovavimas stiliaus konsultacijų įmonei ir... „Teleloto“ vedėjos kėdė.

„Mums Indrė jau yra atradimas. Kiekviena „Teleloto“ laida su ja – tarsi naujas nuotykis, smagu žaidėjams, žiūrovams ir namuose, ir studijoje, o ir visa žaidimo komanda neliūdi. Indrė lengvai įsiliejo į kūrybinę grupę, puikiai dirba su tekstais ir savo kolega Gintu“, – teigė „Teleloto“ laidos režisierius Audrius Giržadas.

Iš Tailando parsiradusi I. Stonkuvienė sekmadienį su kolega Gintu pasirodys „Teleloto“ laidoje. Tą patį vakarą taip pat paaiškės, ar ji taps Metų atradimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių