Quantcast

Į muzikinį šou nepatekusi dalyvė: mane išvarė, nes neatitinku išvaizdos standartų

  • Teksto dydis:

Muzikiniame antrininkų superšou „Mes vieno kraujo“ pasirodysianti Emilija Goglytė atvira – tai ne pirmas jos mėginimas patekti į televiziją, tačiau iš kito žinomo projekto atrankų ją išvarė dėl to, kad, jos žodžiai tariant, neatitiko išvaizdos standartų.

„Man sakė, kad turiu išsiskirti savo išvaizda ir nebūti kaip visa minia. Tuo metu man buvo 17 metų, tokį komentarą išgirsti buvo be galo skaudu. Man buvo šokas – kaip galima taip pasakyti žmogui? Juk galėjo švelniau: atsiprašom, netinkat... Jie pasirinko pasakyti tiesiai šviesiai“, – nemalonią patirtį prisimena Emilija.

Emilija pasakojo, kad po griežto jos išvaizdos vertinimo nuo vaikystės dainuojanti mergina net svarstė nebesieti savo gyvenimo su muzika. „Maniau, kad viskas – nieko nebenoriu. Mąsčiau ne apie išvaizdos pakeitimą, bet apie dainavimo metimą. Vėliau supratau, kad kas iš to – pasiduodama nieko nepasieksiu. Dabar planuoju stoti į muzikos technologijų ar muzikologijos specialybę, todėl muzikos tikrai neapleisiu“, – pasakojo dvyliktoje klasėje besimokanti atlikėja.

Šiemet E. Gogolytė nusprendė savo jėgas išmėginti antrininkų superšou „Mes  vieno kraujo“. „Ta patirtis, kad ir kokia nemaloni, mane sustiprino. Noriu lipti į sceną, parodyti, ką galiu, ir sulaukti įvertinimo ne dėl išvaizdos, bet dėl dainavimo. Nebebijau jokių komentarų – jei komentuoja, reiškia, domisi, jei domisi – rūpiu. Tam žmogui, kuris prieš metus sukritikavo mano išvaizdą, noriu pasakyti, kad aš dar parodysiu, ką galiu“, – optimizmo nestokojo mergina.

Muzikinis antrininkų superšou „Mes  vieno kraujo“ sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NU JO

NU JO portretas
Visi tie muzikiniai konkursai ne dainavimas,o kazkoks strapaliojimas,maivymasis,kratymasis,visa uzgoziantis issidirbinejimas,issitaskymas.O kur balsas?Jei ateini pasiklausyt muzikos,tai ta darai ausimis,o ne akimis.Dainuojama balsu,o ne,atleiskit,papais ar sedimaja.Man visai nesvarbu,kokia isvaizda ar rubai,svarbu balsas ir muzika.

Arturas

Arturas portretas
Tai žiauru televizija už užsiminieja diskriminacija . Koks skirtumas kaip žmogus apsirenges .Televizijoje dirba niekšai ir savanaudžiai .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių