Quantcast

Į KK2 vedėjos vietą pretenduojančios Svajūnės modelio darbas nesužavėjo

  • Teksto dydis:

KK2 vedėjos atranka jau beveik įpusėjo. Trečiadienio vakarą LNK žiūrovai galės išvysti jau septintąją pretendentę, tai vilnietė Svajūnė Ungurytė-Ragauskienė. Moteris neslepia: ji – šeimos žmogus.

Svajūnė su karininku vyru augina vienerių sūnų, tačiau sako, kad mažylio auginimas netrukdytų jos karjerai televizijoje. „Viską galima suderinti. Tuo įsitikinau, kai nusprendžiau grįžti į studijas. Sūnui tuo metu buvo vos 6 mėnesiai, bet spėdavau ir motinyste džiaugtis, ir gerai mokytis. Žinoma, mano didžiausias pagalbininkas – vyras. Darbus dalijamės lygiomis dalimis, tai labai palengviną buitį“, – kalbėjo S. Ungurytė-Ragauskienė.

Moteris teigia, kad viską palengvina ir nuostabus sūnaus charakteris: „Mūsų sūnaus nuostabaus charakterio – labai žingeidus, aktyvus ir mielas bei nuolatos besišypsantis, nekeliantis jokių problemų“.

Svajūnė pasakoja, kad yra išbandžiusi ir modelio darbą: „Modelio karjera manęs niekuomet nežavėjo, galbūt todėl, kad labai daug laiko skirdavau mokslams. Man tai buvo labiau kaip smagus laiko praleidimo būdas, o ne darbas“.

Iki pasirodymo televizijoje, Svajūnė dirbo tarptautinių projektų vadove, o neseniai ir pradėjo magistro studijas.

Moteris neslepia, kad vienas didžiausių jos malonumų – mezgimas: „Atrodytų, kad tai būtų tik močiučių hobis, bet taip nėra“.

Svajūnė sako, kad turėdama laisvą minutę jos rankose atsiranda įvairios knygos: „Labiausiai domiuosi istorinėmis ir biografinėmis knygomis, o pastaruosius metus labai daug skaitau apie vaiko auginimą, psichologiją“.

Svajūnė neslepia, darbas televizijoje ją traukia jau seniai: „Man įdomi televizijos virtuvė, norisi viską pamatyti iš vidaus. Manau, kad turiu visas savybes, kurių reikia televizijos laidų vedėjai: iškalbą, gražų balso tembrą ir laisvumą. Be to, laidos vedėjai labai svarbu ir būti elegantiškai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių