Quantcast

I. Kazlauskaitė: delfinai turi magišką galią gydyti

  • Teksto dydis:

„Net ne kaip atlikėja, o pirmiausia – kaip mama esu labai dėkinga šiam projektui. Vienu metu jau atrodė, kad neberandu kelio į savo dukros širdį, tačiau delfinų dėka Ingrida atrado dvasinę ramybę, ji vėl kupina teigiamų emocijų ir jėgų, matau netgi teigiamus jos sveikatos pokyčius“, – džiaugiasi dainininkė Liveta Kazlauskienė. Jos dukra, modelis ir atlikėja Ingrida Kazlauskaitė jau šį savaitgalį prisijungia prie renginių „Delfinai ir žvaigždės“, kuriuos žiūrovai kviečiami stebėti gyvai Klaipėdos delfinariume arba penktadieniais 18.45 per LRT televiziją.

„Taip, praėję metai buvo emociškai sudėtingi, labai išsibalansavau... Tačiau delfinai turi magišką galią gydyti. Užplūdo pasakiškos emocijos, bet ir atsakomybė – taip norisi kuo geriau išmokti jų kalbą, pelnyti šių nuostabių gyvūnų pasitikėjimą! Noriu, kad jie mane priimtų kaip gerą draugę. Laikau juos tikrais vandenų angelais“, – su neblėstančia šypsena pasakoja I. Kazlauskaitė.

Ingridos padėtis nėra lengva – iš visų dalyvių jai teko mažiausiai laiko treniruotėms, be to, daugelis jau turi pastovų savo gerbėjų ratą. „Taip, pačių pasirodymų krūvis taip pat užgrūdina, suteikia pasitikėjimo. Aš to kol kas neturėjau, tačiau suprantu, kad negaliu prie projekto prisijungti kaip pradinukė – siekiu žūtbūt prilygti kitų dalyvių pasirodymams“, – priduria mergina.

Savaitgalį Ingrida vieną pasirodymą rengia kartu su Liveta ir Petru Kazlauskais – anot atlikėjų, tai bus visiškai šeiminis, jaukus ir šiltas etiudas. „Ingrida yra tas vaikas, kuris ne tik išpildo tai, ko kažkada troškau pati, bet kuris pasiekia dar ir to, apie ką niekada nebūčiau net pasvajojusi. Ji yra daug drąsesnė, nei tokio amžiaus buvau aš pati. Esu be galo laiminga“, – šypsosi L. Kazlauskienė ir priduria, kad jos svajonė – gauti galimybę savaitgalį ir pačiai paglostyti vieną iš delfinų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių