Quantcast

I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė: kartais būti mama reiškia būti labai pavargusia

  • Teksto dydis:

„Kartais būti mama reiškia būti labai pavargusia“ – neslepia laidos „Mamyčių klubo“ vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

„Aš neįsivaizdavau, kad skausmas gali būti toks stiprus“ – praėjus savaitei po gimdymo atvirauja atlikėja Anžela Adamovič-Gečienė. „Kartais būti tėčiu reiškia, kad visus darbus namuose reikės daryti penkiskart ilgiau, bet kartu su sūnumi“ – prisipažįsta jubiliejinio sezono „Mamyčių klubo“ laidų pašnekovai.

Stebint žinomas mamas viešojoje erdvėje, kartais atrodo, kad jos visada susitvarkiusios, visada šypsosi, jų vaikai švarūs, protingi ir paklusnūs, o vyrai – pagrindiniai pagalbininkai buityje. „Deja, tiesa kiek kitokia. Motinystė – ne tik gražios nuotraukos, bet ir bemiegės naktys, pykstantys vaikai, betvarkė namuose, visą dieną neklotos lovos, atšalusi kava ir horizontai, į kuriuos dairantis akivaizdu, kad taip būtinos pagalbos šią akimirką prisišaukti nepavyks. Tačiau tikras gyvenimas kartais toks. Todėl šį sezoną norime padrąsinti mamas būti visokiomis. Dalintis ne tik džiaugsmais, bet ir rūpesčiais, nes tikrame gyvenime jų tikrai netrūksta“, – pasakoja laidos veidas ir siela I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Šį rudenį laida su žiūrovais sveikinsis jau 10 kartą.  Pirmoje sezono laidoje, kuri bus rodoma rugsėjo 9 dieną, 8 val. 30 min. per TV3,  kūrybinė grupė lankys jaunus tėvelius, muzikinio projekto „X Faktorius“ suvestą porą Anželą ir Žygimantą Gečus. Pernai vasarą susituokę atlikėjai ant rankų sūpuoja sūnų Žaką. 

Laidoje taip pat sužinosite, kaip Indrės ir Jogailos Morkūnų dukrelei Marijai sekėsi pirmą dieną darželyje. Specialistai patars, kaip jam pasiruošti bei ką daryti, kad rytai būtų sklandūs. Su sūneliu Aleksandru laidos vedėja apsilankys ekskursijoje, kuri pritaikyta šeimoms su vežimėliais. Kaip aktorė Agnė Grudytė bei jos dukrelė ruošėsi mokyklai, matysite taip pat jau pirmoje, jubiliejinio sezono „Mamyčių klubo“ laidoje.

„Labai norime padrąsinti ir paskatinti tėčius. Todėl nuolat ieškosime ir rodysime tuos, kurie drąsiai leidžia laiką su savo atžalomis, nori kartu augti ir kitiems patarti, koks įdomus gali būti vaikų laikas su tėčiais“, – sezono naujienomis dalijasi laidos vedėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MP gen šio Wii Zm

MP gen šio Wii Zm portretas
MP įn įn UV nuo xvi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių