Quantcast

I. Kavaliauskaitė ir J. Morkūnas laukia šeimos pagausėjimo

  • Teksto dydis:

Dar šį rudenį vestuvių įžadus priėmę Indrė Kavaliauskaitė bei Jogaila Morkūnas turi džiugių naujienų – jie laukia šeimos pagausėjimo, rašo delfi.lt.

Indrei tai bus pirmasis vaikas, o Jogailai – antrasis. Jis taip pat augina sūnų iš pirmosios santuokos su pianiste Audra Budryte.

Pora vaikelio laukia pirmoje 2016 metų pusėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

INA

INA portretas
JOGAILA MORKUNAS yra mafijozas , kuris grasina mane nuzudyti.

GITANA

GITANA portretas
Vargu ar valstietis iseis is vergiskos prostitucijos ir gyvenima galetu sukurti idomu , neapraiskini , niekam negabus Jogaila Morkunas,nei kaip zurnalistas , nei kaip verslininkas , bet kaip vagis , tai tikrai ir isgama , mane prievartauja kiekviena karta oraliniu seksu ir taip pat prievartauja mano asmenini uzgyventa turta , sis gyvulys mafijoziskas , kuris priklauso daktaru gaujai ir grasina man Jogaila Morkunas, kiekviena karta nuzudyti. Nematau , kad toks siuksle galetu reklamuoti visuomenei , kuri reiketu teisti ir turetu suputi kalejime. Kokia is jo reklama , kad net uzpakalio nemoka nusivalyti, reikia klausti , kaip ji valyti. Daugiau nei meslas pratukes , tiesiog kaimo japas, kreivasnukis , sudziuvusiom smegenim. SMARVE ! GITANA
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių