Quantcast

Į Karklės festivalį siūlo patekti iš 3 km aukščio

  • Teksto dydis:

Lietuvoje ir užsienyje vykstantys muzikos festivaliai kasmet stengiasi išsiskirti ir svečius vilioja įvairiausiais būdais. Gera muzika ar galybe skirtingų pramogų unikalumą pasiekti tampa sunku, tad tenka griebtis kur kas ekstremalesnių priemonių.

Vienas iš seniausių Lietuvoje vykstančių muzikos, pramogų ir menų festivalių „Karklė Live Music Beach“ neseniai paskelbė, kad savo lankytojams siūlys dar nematytą pramogą. Į renginio teritoriją kviečiama nusileisti iš dangaus.

Iš pirmo žvilgsnio pasiūlymas skamba neįtikėtinai. Tačiau tai nebeatrodo taip beprotiška, kai paaiškėja šio sumanymo partneris – Klaipėdos parašiutininkų klubas. Būtent šio klubo narių pagalba netradicinė idėja taps realybe.

Konkurso pagalba bus išrinkti du laimingieji, kurie šoks parašiutu iš 3 kilometrų aukščio. Jie nusileis tiesiai į festivalio teritoriją ant jūros kranto. Kol kas toks ekstremalus malonumas teks tik dviems adrenalino mėgėjams, tačiau neatmetama galimybė, kad ateityje tokį netradicinį festivalio „bilietą“ galės įsigyti ir daugiau norinčių.

„Laimėjusieji konkurse kartu su instruktoriais pakils lėktuvu iš Klaipėdos parašiutininkų klubo į 3 kilometrų aukštį. Iššokę iš lėktuvo jie laisvu kritimu kris net 30 sekundžių. Šuolio metu greitis sieks apie 200 kilometrų per valandą. Galiausiai jie nusileis į pajūrį, kur vyks festivalis“, – apie šuolio detales papasakojo Klaipėdos parašiutininkų klubo vadovas Gytis Skučas.

Šiemet šuolis bus iš didesnio aukščio nei įprastai.

Klaipėdos parašiutininkų klubas jau ne pirmus metus bendradarbiauja su Karklės festivaliu. Ankstesniais metais šio klubo nariai buvo surengę šuolį su renginio vėliavomis. Kita staigmena svečiams buvo surengta net per patį koncertą, kuomet iš virš didžiosios scenos praskridusio klubo lėktuvo buvo mėtomi prizai. Šiais metai parašiutininkai vėl žada nustebinti susirinkusius festivaliautojus.

„Šiemet šuolis bus iš didesnio aukščio nei įprastai, tad parašiutininkai planuoja laisvo kritimo metu padaryti figūrą žiedą, kuris matytusi net nuo žemės. Vėliau su dūmais jie leisis į pajūrį“  , – sakė 20-metį skaičiuojančio klubo vadovas.

Festivalio svečius Karklės organizatoriai vilioja ir išskirtiniais bilietais. Prisiekusiems festivaliautojams šiemet siūloma įsigyti fanų bilietus su daugybe privalumų. Skelbiama, kad tokių bilietų savininkai turės galimybę stebėti koncertus iš specialios VIP pakylos prie pat pagrindinės scenos. Vienas iš privalumų bus ir atskiras kempingas ant jūros kranto istorinėje „Žilvičio“stovykloje. Negana to, fanų bilietų savininkai turės atskirą jiems skirtą parkavimo aikštelę bei atskirą įėjimą. Kaip įprasta, tokių fanų bilietų bus parduotas ribotas kiekis.

Festivalis „Karklė Live Music Beach“ vyks rugpjūčio 17-19 dienomis istoriniame Karklės miestelyje. Tai vienintelis tokio pobūdžio renginys Lietuvoje, vykstantis ant jūros kranto. Šiemet festivalyje pasirodys tokios muzikos žvaigždės kaip Craigas Davidas, didžėjus Jax Jones, ekstravagantiškasis LMFAO grupės narys Redfoo ir daug kitų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sima

Sima portretas
Kapinaitės ten į dešinę nuo stadiono...šalia. Parašiutų galite ir neimti -:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių