Quantcast

I. Jankauskaitė sukrėsta: esu ant žliumbimo ribos

  • Teksto dydis:

„Aš tai su gumulu gerklėje ir ant žliumbimo ribos. Nepaprastai jaudina. Tūkstantis balų už dainą ir už drąsą, nes tokį kūrinį judinti pavojinga, tačiau viskas pasiteisino“, – susijaudinusi komplimentų atlikėjai „Lietuvos balso“ laidoje negailės Inga Jankauskaitė.

Šį sekmadienį LNK televizijos eterį pasieks antroji „Lietuvos balso“ laida, kurioje dar penkiolika dalyvių vien tik savo balsu bandys atsukti mokytojų kėdes.

Naujoji laida bus itin jautri – čia netrūks tiek jaudinančių dalyvių istorijų, tiek nesuvaidintų mokytojų emocijų, o vienas iš dalyvių pasirodymų itin sujaudins I. Jankauskaitę. Viktorijos Kontrimaitės pasirinkta praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtojo Salvadoro Sobralio daina ne tik ant kojų pakels visą Palangos areną, tačiau ir ypatingai palies mokytojus. Emocijų suvaldyti jiems nebepavyks.

„Tokio šiurpo odoje dar neturėjau. Buvo labai jausminga“, – po pasirodymo kalbės Leonas Somovas.

„Aš tai su gumulu gerklėje ir ant žliumbimo ribos. Nepaprastai jaudina. Tūkstantis balų už dainą ir už drąsą, nes tokį kūrinį judinti pavojinga, tačiau viskas pasiteisino“, – susijaudinusi komplimentų atlikėjai negailės I. Jankauskaitė.

Ašarų netrūks ir dalyvių akyse. Savo svajonėmis ir jautriomis istorijomis laidoje pasidalins ne vienas. Skaudžią istoriją papasakos ir scenoje pasirodys praeityje didžiulių muzikinių svajonių turėjusi ir buvusioje merginų grupėje „Naujosios mokinukės“ dainavusi Aistė Ramanauskaitė, siekianti vėl sugrįžti į sceną. Mergina pripažins – prieš dešimtį metų užgriuvusio populiarumo tuo metu ji atlaikyti nepajėgė, tačiau dabar ant scenos vėl lipa labai pasitikėdama savimi.

„Išėjau iš grupės ir nuo penkiolikos metų tiesiog nebedainavau dėl kritikos. Į „Youtube“ buvo įkeltas vienas mūsų grupės klipas, po kuriuo buvo daug negražių komentarų, ypač mano vardu, turbūt prie to prisidėjo ir mano šviesūs plaukai. Skaudžiai į tai sureagavau ir nusprendžiau nebedainuoti“, – laidoje kalbės Aistė, kuri išėjusi iš grupės tuomet tapo modeliu.

Savo muzikinę svajonę scenoje bandys įgyvendinti ir dar viena, pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje jau žengusi atlikėja KamiA, kurios pirmasis vaizdo klipas „Next to me“ „Youtube“ platformoje peržiūrėtas jau keliasdešimt tūkstančių kartų. Mergina kuklindamasi pripažįsta, jog pirmasis jos kūrinys galėjo būti ir geresnis, o į projektą ateina, kad įgautų taip reikalingų žinių ir patarimų būsimai muzikinei karjerai bei rastų naujų pažinčių, kurios ateityje padėtų kurti dar geresnę muziką.

„Su draugais leidome laiką studijoje, tačiau gal ne pakankamai, nes yra šiek tiek niuansų, kuriuos pirmajame kūrinyje pakeistume ar patobulintume. Tačiau, kaip pirma daina, manau, tikrai vykusi. Greitai planuoju sukurti dar daugiau naujų kūrinių, kurie bus ne ką prastesni už pirmąjį“, – būsimus muzikinius planus išduoda aštuoniolikametė Kamilė Adamavičiūtė-KamiA.

Kurio mokytojo komandą pasirinks I.Jankauskaitę sugraudinusi Viktorija Kontrimaitė, kaip aklųjų perklausų scenoje seksis atlikėjai KamiA bei buvusiai „Naujosios mokinukės“ narei Aistei Ramanauskaitei, taip pat dar daug įsimintinų dalyvių pasirodymų ir dėl pačių stipriausiųjų itin paaštrėjusi  Donato Montvydo bei L. Somovo kova – jau šį sekmadienį 19.30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė  portretas
keikunė, daugiau nieko ir nesugeba amorali asmenybė, vėlyvo kolege

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos balse viskas surežisuota iki mažiausios sekundės, baisu ka rodo lietuviski televizijos kanalai, meno ir kulturos seniausiai nerasta, vien komercija ir apgavyste. GĖDA!

minde

minde portretas
matyt pasitraskint nori,ir linksma bus.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių