Quantcast

I. Jankauskaitė gerbėjams paruošė dvi džiugias naujienas

  • Teksto dydis:

Atrodo, kad pastarasis laikotarpis talentingajai Ingai Jankauskaitei itin sėkmingas, pilnutėlės teatro salės, daugybės liaupsių sulaukęs kino filmas, o visa tai vainikavo solinis moters albumas „Mano vienintelis“ ir didžiausias karjeroje koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje. Panašu, kad moteris neketiną sustoti ir šiandien gerbėjams pristato net dvi naujienas.

Moteris melomanams pristato kartu su prodiuseriu Leonu Somovu įrašytą singlą „Atsimerk“, kurį pirmieji turėjo progą išgirsti praėjusią savaitę išleisto albumo „Mano vienintelis“ klausytojai.

Pasakodama apie dainos atsiradimą, Inga atvira – kelias iki šiandienos buvo sudėtingas, tačiau galutinis rezultatas – džiuginantis.

„Jos kelias nebuvo paprastas. Ši daina patyrė keliolika transformacijų, buvo taisoma, perrašoma, galop buvau nusprendusi jos nebekamuoti ir neįtraukti į albumą. Tačiau taip jau būna – paskutinio šanso energija labai stipri! Leonas Somovas uždėjo savo leteną ir ji prisikėlė. Tikiu – ilgam gyvenimui. Daina stipri, erdvi, galinga“, – dainos atsiradimą aiškina I. Jankauskaitė.

Paklausta apie dainos prasmę, moteris neabejodama teigia, kad tai kūrinys apie netikėtai užgimusius jausmus.

„Atsimerk – daina apie jausmą tarp dviejų žmonių, kuris trenkia kaip žaibas. Apie akimirkos fatališkumą, kai suvoki, jog nuo šiol niekas nebus kaip buvę“, – teigia Inga.

Besidžiaugiant naujuoju albumu ir puikių atsiliepimų sulaukusiu koncertu Kauno „Žalgirio“ arenoje, I. Jankauskaitė atskleidžia, kad jau birželio 22 d. albumo pristatymą su grupe surengs ir Palangos koncertų salėje.

„Žengėm pirmą didelį žingsnį „Žalgirio“ arenoje, dabar drąsiai keliaujam toliau. Metas atvežti albumą „Mano vienintelis“ į Palangą! Bendrausim, augsim, dalinsimės, šoksim ir kiekvienas ras sau artimus dalykus muzikoje ar atpažins savo patirtis tekstuose“, – džiaugiasi būsimu įvykiu moteris.

Pasak koncerto organizatorių, šis vasaros koncertas turėtų suburti tiek pajūrio gyventojus, tiek Lietuvos pajūryje atostogas planuojančius atostogautojus.

„Sulaukėme nemažai prašymų, kad Inga pasirodytų būtent pajūryje, todėl ir nusprendėme čia surengti analogišką koncertą. Tiesa, Palangos koncertų salėje galės patekti ribotas skaičius klausytojų, todėl siūlome apsilankymą koncerte planuoti jau dabar“, – teigia organizatoriai.

Bilietus į birželio 22 d. Palangos koncertų salėje įvyksiantį I. Jankauskaitės koncertą „Mano vienintelis“ platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Negatyvas dainose
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių