Quantcast

Į Indiją viena keliauti išsiruošusi lietuvė pradžioje apsimetė ištekėjusi

Du mėnesiai Indijoje su 300 eurų ir 7 kilogramų kuprine – tokį iššūkį priėmė keliautoja Daina Ulmytė. Pašnekovė prisipažįsta, kad, nusipirkusi bilietą ir pasidomėjusi Indija, ji norėjo kelionės atsisakyti, tačiau išdrįsusi leistis į kelionę džiaugiasi neįkainojama patirtimi.

„Norėjau atsisakyti kelionės dėl to, kad buvau labai prigąsdinta. Prieš nusipirkdama bilietą nebuvau daug skaičiusi apie Indiją ir buvau skeptiškai nusiteikusi – toks komercinis kraštas ir visi yra ten buvę, triukšmas, purvas ir viskas. Kai pradėjau domėtis, pamačiau, kad vienai merginai ten keliauti nepatartina“, – apie baimes prieš kelionę į Indiją pasakoja D. Ulmytė.

Kalbėdama apie keliavimą vienam, pašnekovė tikina, kad keliaudama tokiu būdu ji sutinka daugiau žmonių.

„Kai keliauji vienas, žmonės tave lengviau užkalbina arba tu juos, nes tu neturi tuo metu, su kuo pasidalinti savo patirtimi ar kažko paklausti“, – sako D. Ulmytė.

Kai keliauji vienas, žmonės tave lengviau užkalbina.

Prieš keliaujant į Indiją šeima ir draugai D. Ulmytei patarė jokiu būdu ten nekeliauti taip, kaip ji keliauja Europoje.

„Man sakė neužkalbinti jokių vyrų, netranzuoti ir nenaudoti „Couchsurfing“ programėlės. Tada pagalvojau – kaip aš ten išgyvensiu, nes taip aš ir keliauju su „Couchsurfingu“ ir tranzavimu, ir taip sutinku žmones“, – baiminosi D. Ulmytė. 

Keliautoja prisimena, kad norėdama jaustis saugesnė, kelionės pradžioje dėjosi ištekėjusi moteris, tačiau vėliau suprato, kad ši atsargumo priemonė nėra būtina.

Išsamiau apie nuotykius Indijoje – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Kokia naivi. Gerai, kad gerai pasibaige. As niekada nevaziuociau niekad.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių