Quantcast

Humoro laidos premjeroje – itin asmeniški sveikinimai įžymybėms

  • Teksto dydis:

Sakoma, jeigu kažkas pamiršo jūsų gimtadienį, priimkite tai kaip komplimentą – matyt išoriškai nepasikeitėte, nepasenote, todėl ir pastebėti bėgantį laiką sunku.

Komplimentai komplimentais, bet kas galėtų paneigti, jog gimtadienis – nuostabi šventė? Juk gimtadienis – tik kartą metuose. Kaip tik todėl TV3 televizija, pradėdama karščiausią sezoną „Meilės vasara. Gera kartu!“, pristato linksmą premjerą – humoro laidą „Ta proga!..“ Joje antradienio vakarais 20.00 val. gimtadienio sveikinimų sulauks Lietuvos ir užsienio įžymybės.

Laidos kūrėjai vadovaujasi taisykle, kad gyvenime svarbiausia į viską žvelgti su humoru, todėl premjeroje „Ta proga!..“ skambės sveikinimai ne nurašyti iš atvirukų, bet asmeniškai jubiliatams sukurti, nestokojantys pikantiškų faktų iš solenizantų gyvenimo.

Kaskart bus sveikinama dešimtis įžymybių, kurios laidos rodymo savaitę švęs savo gimtadienius. Laidos kūrėjai atskleidžia, kad premjeroje pageidavimų ir linkėjimų skaitovo talentą demonstruos laidų kūrėjas, prodiuseris, muzikantas, „X Faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

Laidoje bus visko – nuo poezijos iki modernios prozos, nuo pamokančių tostų iki už pilvo susiimti priversiančių anekdotų ar net sveikinimų dainų. Juos dovanos anekdotų meistrai Raimundas Bingelis, Artūras Orlauskas, kiti žinomi žmonės ar jubiliatų artimieji. O aktorius Šarūnas Banevičius kaskart sukurs po naują, jubiliatui skirtą poemą.

„Ta proga!..“ eteryje tarti žodį galės sveikinamųjų artimieji ir konkurentai, draugiškai nusiteikę „priešai“ ar net... gyvūnai. „Kas sakė, kad jie kalba tik per Kūčias? Jie prabyla ir per gimtadieniui!“ – tikina laidos kūrėjai.

„Tiems, kurie mano, jog aplink vien liūdnos žinios, niūrūs veidai ir depresiją keliantys vaizdai, turime puikių naujienų – laidoje kalbėsime ne apie praradimus, o apie gimimus. Jubiliatams linkėsime visko, ko norėtume, kad palinkėtų ir mums. Juk gimtadienis. Ir nepergyvenkite, galvodami apie savo bėgančius metus. Kaip sakė Markas Tvenas – raukšlės tėra tik įrodymas, kad buvo daug šypsomasi“, – linksma gaida taria laidos kūrybinė grupė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute,

Danute, portretas
Labiausiai nemegstu sios laidos, visada isjungiu ir vyresnio amziaus ju dalyviu, jaunimas kazkaip visai primtinas, o is vyresniu tik A.Orlauskas, bet vis tiek visiems linkiu sekmes.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių