Quantcast

H. Jackmanui atlikta jau penkta odos vėžio šalinimo operacija

  • Teksto dydis:

Australui aktoriui Hugh Jackmanui (Hju Džekmanui) atlikta odos vėžio šalinimo operacija, kuri buvo jau penktoji per pastaruosius dvejus metus.

Filmo „Vargdieniai“ (Les Miserables) žvaigždei pirmoji tokia procedūra buvo atlikta 2013-ųjų pabaigoje, kai jis pastebėjo įtartiną dėmelę ant savo nosies.

Nuo to laiko H.Jackmanas ne kartą ragino visuomenę vengti odos vėžį sukeliančių veiksnių, tokių kaip per ilgas kaitinimasis saulėje arba soliariumuose, ir naudoti apsaugos nuo ultravioletinių spindulių priemones.

Pirmadienį 47 metų aktorius savo „Instagram“ paskyroje paskelbė nuotrauką, kurioje jis matomas su ant nosies pleistru pritvirtintu tvarsčiu. H.Jackmanas taip pat informavo, kad jam buvo penktą kartą pašalinta karcinomos dėmelė.

„Tai pavyzdys, kas nutinka, kai nenaudoji kremo nuo saulės“, – sakoma jo žinutėje.

„Bazinių ląstelių (karcinoma). Švelniausios formos vėžys, bet tai vis tiek rimta. PRAŠAU, NAUDOKIT PRIEMONES NUO SAULĖS ir reguliariai tikrinitės“, – rašo aktorius.

Hugh iš pradžių galvojo, kad dėmelė ant jo nosies atsirado brūkštelėjus ilgais metaliniais nagais, kuriuos jis dėvėjo vaidindamas filmo „Iksmenai“ (X-Men) personažą Ernį, bet kai viena grimo specialistė ir žmona Deborra-Lee Furness (Debora Li Fernes) paragino jį pasitikrinti, paaiškėjo, kad aktoriui tikrai išsivystė odos vėžys.

Po keturių operacijų pernai gegužę aktorius atskleidė buvęs perspėtas gydytojo, kad ateityje jam gali atsirasti daugiau vėžinių ląstelių. Nepraėjus nė metams, tokią procedūrą vėl teko pakartoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių