Quantcast

Aktorė H. Berry pristato apatinių liniją

  • Teksto dydis:

Aktorė Halle Berry (Heil Beri) prie savo gyvenimo aprašymo prideda koketiškos mados dizainerio vardą ir pristato savo vardo apatinių liniją.

„Iksmenų“ (X-Men) žvaigždė suvienijo jėgas su JAV mažmeninės prekybos kompanijos „Target“ bosais ir „Scandale Paris“ dizaineriais, ir naująją kolekciją pristato Amerikoje.

Skelbdama šias naujienas H.Berry sakė: „Būdama Paryžiuje įsimylėjau „Scandale“, nes šis prekės ženklas priminė man patį miestą – gražų ir įkvepiantį“.

„Jaudinuosi, kad debiutas JAV įvyks „Target“ ir kad šį prekės ženklą 2015 metais pristatysiu visame pasaulyje. Laukiu galimybės didesnei moterų grupei suteikti progą džiaugtis tuo, ką europietės yra pamėgusios daugiau kaip aštuonis dešimtmečius“, – sakė ji.

Aktorė tvirtina, kad pastaraisiais metais tapo apatinių eksperte, ir priduria: „Dabar visuomet žiūriu į moterų krūtinę. Pažiūrėjusi į daugumą moterų galiu pasakyti: „Jūs esat tas, jūs esat anas, jūs esat tas. Jums reikia „push-up“ (liemenėlės). Jums reikia „demi“ (liemenėlės). Mes tikrai jums padėsime“.

Naujoji linija, kurią sudaro 10 „biudžetui draugiškų“ modelių, parduotuvėse pasirodys kitais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių