Quantcast

Grupės „Rondo“ lyderis atskleidė, be kokių daiktų nebegali gyventi

  • Teksto dydis:

Grupė „Rondo“ savo gerbėjams pristato atnaujintą didelio populiarumo sulaukusią dainą „Sala“.

„Tokio žaibiško publikos dėmesio yra sulaukę dar keli mūsų kūriniai. „Tu palauk, sustok“, „Netikėk, ką priešai suoks“ – dainos, kurios, regis, per naktį tapo populiarios. Tą patį pajutome ir pristatę „Salą“, - pasakojo dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Anot jo, melodinga daina gimė atostogų metu, kuomet ilsėtis teko turistų apgultame kurorte.

„Matyt, tuomet ir kilo noras pabūti vienam. O kur geriau tai patirsi, nei poilsiaudamas nedidelėje saloje, mažai lankomoje žmonių?“, - su šypsena kalbėjo pašnekovas.

Nepaisant kartais aplankančio vienatvės ilgesio, A. Ivanauskas-Fara savo gyvenimo nebeįsivaizduoja be personalinio kompiuterio ir mobilaus ryšio telefono.

„Kompiuteryje saugau tai, kas man labai svarbu – muziką, tekstus, nuotraukas. Tai – mano kasdieninio darbo priemonė. Žaidimų su juo nežaidžiu!“, - juokdamasis patikino žinomas muzikantas.

Jis atviras – be telefono nebūna nei dieną, nei naktį. Jei skambinantieji Aleksandrui išgirsta, kad atlikėjas – „ne ryšio zonoje“, tai reiškia, kad tiesiog išsikrovė įrenginio baterija.

„20 minučių – tiek ilgiausiai būnu nepasiekiamas telefonu“, - sakė A. Ivanauskas-Fara.

Atlikėjas pridūrė – moderniosios technologijos jam tėra darbo priemonės. „Rondo“ lyderis pats derina koncertų ir pasirodymų grafikus, priima užsakymus, informuoja apie būsimus darbus grupės narius.

„Turime dvi programas, su kuriomis „keliaujame“ po Lietuvą ir užsienį. Vienu atveju mūsų komandą sudaro septyni, o kitu – beveik 40 žmonių. Tuomet vien skambindamas praleidžiu ne vieną valandą“, - dalinosi pašnekovas.

Planuoti muzikinę veiklą jam padeda žmona Rima, todėl pagalbininkų ar vadybininkų grupei „Rondo“ kol kas nereikia.

„Juk kiekvieną kartą visus pasirodymų niuansus tektų derinti su manimi. Tai geriau, jei pats iškart ir priimsiu sprendimą“, - kalbėjo atlikėjas.

Šie metai, pasak A. Ivanausko-Faros, bus kupini darbų ir naujovių.

„Ir niekada nežinai, kada ir kokiomis aplinkybėmis vėl gims nauji kūriniai“, - sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Idomu labai idomu kas padare iš jo super dainininka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių