Quantcast

Grupės „Fusedmarc“ gerbėjams – išskirtinis vakarėlis grupės studijoje

  • Teksto dydis:

Jau pirmadienį Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ išvyksta į Kijevą, kur ir vyks konkursas.

Tačiau prieš tai jie nusprendė surengti vakarėlį savo gerbėjams ir taip jiems padėkoti už galimybę atstovauti Lietuvai.

Gerbėjus grupė sukvietė į sau bene mieliausią vietą – „Fusedmarc“ studiją, kur gimė ne vienas jų kūrinys, tarp kurių ir didžiausioje Europos scenoje skambėsianti daina „Rain of Revoliution“.

„Organizuojame šį susitikimą norėdami atsidėkoti už gerbėjų palaikymą ir paramą, pagaliau kartu atšvęsti pergalę Lietuvos atrankoje ir atsisveikinti prieš lemiamą kovą Kijeve“, – kalbėjo grupės vokalistė Viktorija Ivanoskaja.

Dainininkė sakė, kad šis šeštadienio vakaras  – paskutinė proga atsipūsti prieš didįjį konkursą, o dėl intensyvaus pasiruošimo pastaruoju metu nebuvo laiko net pabūti su draugais ir juolab – atšvęsti galimybės atstovauti Lietuvai.

Sukvietę gerbėjus grupės nariai tikisi pasisemti gerų emocijų ir gal net sulaukti paramos pinigais, mat „Fusedmarc“ planuose – noras išleisti dainos singlą, surengti didžėjų konkursą, įrašyti naują „Rain Of Revolution“ versiją, sukurti vaizdo klipą.

Pasak Deniso Zujevo, „Fusedmarc“ pasirodymas Kijeve bus ne toks, kokį jį matė Lietuvos žiūrovai iki šiol: „Bus prieskonių, pasirodymas atrodys kitaip ir skambės kitaip. Pamatysite.“

Nors vakarėlyje apsupti gerbėjų grupės nariai atrodė ramūs, tačiau pripažino, kad judulio dėl artėjančio konkurso esama nemažai. „Viduje viskas dega“, – kalbėjo D. Zujevas.

LRT.lt primena, kad „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 9, 11 ir 13 dienomis Ukrainos sostinėje Kijeve.

Konkursą, kaip ir anksčiau, transliuos LRT. Lietuvos atstovai pasirodys antrame pusfinalyje gegužės 11 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Nesuprantu,kodel tokspasivadinimas,nesupratau is kur ji,nesuprantu,kas ja taip rengia ir sukuoja.Kartais kai mazai kas tiki sekme,ji ateina.Atsimenu,kaip isvaziavo krepsininkai,tada nieks netikejo laimes,o kiek buvo dziaugsmo,kai sidabras buvo musu vyru rankose. Cia irgi tikekime tyliai...

cha

cha portretas
galvojau,kad negali niekas dainuot blogiau,kaip dainuoja girtas eziukas pasiklydes ruke,bet apsirikau,pasirodo gali

Sekmes

Sekmes portretas
Sekmes ir pizityvo mastymo visur,,,neuzsiblokuokite,,,kad kazkas negerai. Privalo buti grazu ir dar labai grazu ,kad dziaugtusi visi,nesvarbu kokia vieta belaimetumete..Puikus jus esate visi kartu...mes mylime jus ir dar karta dideles sekmes...su DIEV....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių