Quantcast

Grupė „Man-go“ pristato naujausią kūrinį

  • Teksto dydis:

Merginų grupė „Man-go“ po keletos itin sėkmingų hitų, pristato dar vieną visiškai šviežų kūrinį „Suskaičiuok“. Jame pasakojama apie išsiskyrimą, tačiau šį kartą į pasibaigusius santykius žvelgiama juos nutraukusio žmogaus akimis.

Pastaruoju metu „Man-go“ išleido net keletą itin sėkmingų kūrinių. Daina „Paviršius širdies“ vos per pusmetį „Youtube“ kanale sulaukė daugiau nei 3,7 mln. peržiūrų. Kūrinys „Nesigailėjau“, pasirodęs prieš keletą mėnesių, taip pat sparčiai artėja prie milijono. Merginos tikisi, jog naujoji daina „Suskaičiuok“ lygiai taip pat patiks grupės gerbėjams ir susilauks palaikymo.

„Tai daina apie meilę. Apie jausmą, kuris pasibaigė. Dažnai dainose pasakojama kaip jaučiasi paliktas, išduotas, įskaudintas žmogus. Tačiau šį kartą mes dainuojame apie kitą pusę – apie žmogų, kuris ryžtasi išeiti. Juk jam lygiai taip pat sunku, kaip ir liekančiam. Kartais galbūt netgi sunkiau ryžtis tokiam žingsniui, parodyti iniciatyvą, nes prisirišimas prie žmogaus viską labai apsunkina“, – pasakojo grupės „Man-go“ lyderė Rima.

Merginos įsitikinusios, jog ši daina – puikiai tinka rudens sezonui, nes yra melancholiška ir jausminga.

Kartu su nauja daina merginos savo gerbėjams pristato ir naujausią fotosesiją. Ji buvo surengta įvairiose Klaipėdos vietose bei kupina įvairių netikėtumų. Pavyzdžiui, netikėtai senamiestyje rasta geltona sofa tapo neatsiejama fotosesijos dalimi.

Šiuo metu „Man-go“ ruošiasi artėjančiam koncertų maratonui. Artimiausiu metu merginos koncertuose ne tik Klaipėdoje, bet ir Panevėžyje bei Molėtuose, o lapkričio 19 d. pasirodymą surengs savo gerbėjams Škotijoje.


Šiame straipsnyje: grupė Mangogrupė Man goMan go

NAUJAUSI KOMENTARAI

laurute

laurute portretas
man graziausia man/go daina sustabdykim laika

mtv

mtv portretas
ziauriai gera daina. mtv

Haaa

Haaa portretas
Ir vadinsis legalių prostitučių kniauksmas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių