Quantcast

Gražuolis E. Iglesias: noriu gastroliuoti visose pasaulio valstybėse

  • Teksto dydis:

Popmuzikos superžvaigždė Enrique Iglesias (Enrikė Iglesijas) nusistatė tikslą surengti koncertus visose pasaulio valstybėse.

Dainininkas pripažįsta, kad jam patinka gastroliuoti, kad jis mėgaujasi vis naujų kultūrų vaizdais ir garsais, ir kad iš scenos nesitrauks tol, kol nebus surengęs pasirodymų visose, kokiose tik įmanoma, pasaulio valstybėse.

Naujame vaizdo pranešime jo interneto svetainėje, kuriame yra filmuotos medžiagos iš nesenų jo apsilankymų Indijoje, Dubajuje ir Turkijoje, jis sako: „Labiausiai man patinkanti dalis gastrolių metu yra galėjimas nuvykti į tokią daugybę skirtingų šalių, skirtingų kultūrų. Noriu ... gastroliuoti visose pasaulio valstybėse. Man patinka vykti į naujas vietas. Man labai patinka gastroliuoti“.

„Man labai patinka galimybė pasakyti, kad galiu gastroliuoti Pietų Afrikoje, o tada – visoje Europoje ir Šiaurės Amerikoje, ir Azijoje“, – pridūrė E.Iglesias.

Tačiau gyvenimas kelyje turi ir vieną didelį trūkumą, bet tai nėra tas trumpas laikas, kurį jis gali praleisti su drauge Ana Kurnikova.

„Norėčiau turėti galimybę pasiimti su savimi savo šunis į kiekvieną šalį ir miestą ... Patikėkit, galvojau apie tai. Deja, kai keliauju, daugumą laiko dirbu, tad tai būtų sunku“, – paaiškino jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių