Quantcast

Gražuolei J. Deppo žmonai negali atsispirti net filmo „Magiškasis Maikas XXL“ šokėjai

  • Teksto dydis:

Viena stilingiausių ir geidžiamiausių Holivudo moterų, gražuolė Johnny Deppo žmona Amber Heard, filme „Magiškasis Maikas XXL“ (angl. „Magic Mike XXL“) tapo naująja striptizo šokėjų trupės lyderio Maiko, kurį įkūnijo Channingas Tatumas, simpatija. Neseniai viešai apie sunkumus, patirtus atvirai pripažinus biseksualumą Holivude, prabilusi aktorė tapo ryškiausia naujosios juostos pristatymui skirtų renginių žvaigžde.

Moterišku ir rafinuotu stiliumi pasižyminti 29-erių A.Heard žavėjo gerbėjus tiek per praėjusią savaitę Los Andžele įvykusią „Magiškojo Maiko XXL“ premjerą, tiek vakar Londone vykusio vakarėlio su kolegomis metu. Nors filmo aktorių Ch.Tatumą į renginį „Shoreditch House“ atlydėjo žmona Jenna Dewan-Tatum, A.Heard linksmintis atvyko viena. Pagrindinį moters vaidmenį juostoje atlikusi aktorė buvo pasipuošusi subtilia baltų nėrinių suknele, kurios apatinę dalį ji paįvairino ant jos užsisegusi juodą sijoną su nemenku skeltuku.

Vakarykščių A.Heard nuotraukų iš Londono pamatyti galite čia:

Filme „Magiškasis Maikas XXL“ striptizo šokėjas Maikas su jo kolegų komanda paskutinįsyk mėgins pakilti į pačią viršūnę – jie  keliaus dalyvauti striptizo šokėjų čempionate, kuriam jie bus pasiryžę atiduoti visas jėgas. A.Heard herojė Zoja kris į akį grupės lyderiui, tad motyvacijos sušokti dar neregėtą viliotinį jis turės dar daugiau. „Energija filmavimo aikštelėjo buvo tiesiog nepakartojama, ją pajus ir filmo žiūrovai. Vyrų tarpusavio ryšys ypatingas. Tai buvo lengviausias ir maloniausias darbas mano karjeroje“, – apie savo rolę kalbėjo A.Heard.

Be 2012-aisiais kino teatrus pasiekusiame filme „Magiškasis Maikas“ jau regėtų aktorių Ch.Tatumo, Joe Manganiello, Kevino Nasho, Matto Bomerio ir Adamo Rodriguezo, filme „Magiškasis Maikas XXL“ žiūrovai išvys ir naujų žinomų veidų. Prie moteriškosios juostos kompanijos be A.Heard prisijungė Jada Pinkett Smith, Elizabeth Banks ir Andie Macdowell.

Erotiškų judesių bei raumeningų kūnų turtinga muzikinė komedija „Magiškasis Maikas XXL“ Lietuvos moteris kinuose džiugins nuo liepos 17 dienos.

Filmo „Magiškasis Maikas XXL“ anonsas:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių