Quantcast

Gian Luca Demarko apie K. Meschino: būtum tobula žmona

  • Teksto dydis:

Karolinos Meschino kulinariniai gebėjimai nustebino net visko mačiusį profesionalų virtuvės šefą Gian Lucą Demarko.

Šiandien „Gero vakaro šou“ studijoje tvyros šventinės artėjančių Velykų nuotaikos, džiugins tikri viščiukai, gražūs pasirodymai ir neįtikėtini patiekalai. Tačiau, kaip bebūtų keista, vaišes šventiniams stalui ruoš ne studijos svečias – garsus virtuvės šefas Lucas Demarco, bet žavioji laidos vedėja K. Meschino. 

Po nuotaikingo viščiukų pasirodymo ir šmaikštaus pokalbio su  Gian Luca Demarko apie jo vaikus, laidos, rodomos  trečiadieniais 19.30 val. per TV3, vedėja Karolina pakvies savo kolegas Mindaugą Stasiulį ir Mindaugą Rainį bei studijos svečią Gian Luca pasivaišinti jos gamintais šventiniais patiekalais.

Karolina stebins valgytojus nešdama vieną už kitą įdomesnį patiekalą. Ant stalo keliaus kepsniai, šaltiena, ypatingu būdu paruošta silkė, įdaryti kiaušiniai, kisielius ir kitokie gardumynai.

Sužavėtas Karolinos vaišių Gian Luca sakė: „Būtum tobula žmona!“.

„Išieškotas skonis, Karolina. Tiesiog fantastika! Niekad negalvojau, kad taip skaniai gamini“, – negailėjo pagyrų ir J. Jankevičius.

„Noriu pasidžiaugti fantastiška Karolinos pagaminta vakariene. Džiaugiuosi, kad visi susirinkome“, – sakė M. Stasiulis, keldamas kisieliaus taurę.

Kai jau svečiai buvo beveik sotūs, Karolina nustebino dar vienu patiekalu – patiekė „netikrą zuikį“ su netradiciniu įdaru. Mindaugas, Justinas ir Gian Luca bandė atspėti, iš kokių ingredientų padarytas patiekalo įdaras.

O ką labiau mėgsta valgyti žymiojo virtuvės šefo vaikai – bulves su lupenomis ar ledus? Ar pavyks jam užrištomis akimis iš būrio vaikų atskirti savo sūnų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių