Quantcast

„G&G Sindikato“ koncerto įrašas – prieinamas visiems

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų lapkričio pradžioje „G&G Sindikatas” įgyvendino dvidešimt metų brandintą idėją ir pristatė išskirtinį gyvo garso projektą „G&G Sindikatas: Unplugged“. Tai – koncertas, kurio metu visi klasika tapę grupės kūriniai skambėjo kitaip nei įprastai – atnaujinti ir pritaikyti gyvam atlikimui su trimis dešimtimis muzikantų.

Grupės nariai pasakojo, kad joks koncertas nereikalavo tiek repeticijų ir tokio sunkaus pasiruošimo. Gyvai atliekami kūriniai su daug didesne nei įprasta sudėtimi – rimtas iššūkis.

„G&G Sindikatui” akomponavo grupės „BIX“ nariai, styginių kvartetas „Festivo“, pučiamųjų grupė „Moodsellers“, kamerinė choro „Vilnius“ grupė bei „Where The Backs Come From“ vokalistės. Prie koncerto prisijungė ir du ypatingi svečiai – kompozitorius Linas Rimša bei kūrinį „1’as kraujaz“ su grupe įdainavusi Eglė Vakarinaitė-Zilnienė.

Žmonės, kurie tilpo į vieną iš trijų pasirodymų neslėpė susižavėjimo, o koncertus lydėjo ovacijos. Tačiau šį projektą išvysti ir išgirsti pavyko ne visiems. Todėl grupė džiaugiasi galėdama savo gerbėjams pristatyti koncerto įrašą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vincas

Vincas portretas
Kam jie įdomūs- vyrai su tarbaklynių kelnėmis ir savo sapalionėmis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių