Quantcast

Garsi Kaniavų šeima – apie santuokinę laimę iš antro karto

  • Teksto dydis:

Netrukus auksines vestuves švęsiantys operos solistas Eduardas ir Barbora Kaniavos – viena labiausiai eleganciją ir pagarbą vienas kitam spinduliuojančių šeimų Lietuvos pramogų pasaulyje.

Vis dėlto LNK laidoje „Nauja legenda“ pora atskleis, jog tam, kad šeima būtų darni, teko daug paaukoti. Prieš beveik pusę amžiaus, elegantiškas, meilės dainas atliekantis dainininkas žavią ir perspektyvią televizijos aktorę Barborą pastebėjo viename renginyje. Abu sutaria – tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, kuri netrukus juodu atvedė prie altoriaus. Tiesa, jau antrą kartą.

Gyvenimiška patirtis ir meilė – dar ne viskas, ko reikia norint sukurti darnią šeimą. B. Kaniavienė prisipažino, kad faktas, jog ši santuoka jiems abiem buvo antroji, ją labiau glumino nei guodė. Naujajai dainininko gyvenimo moteriai reikėjo rasti raktą į jo sūnaus iš pirmosios santuokos, dabar taip pat žinomo dainininko, bardo Andriaus Kaniavos, širdį. „Pradžioje, kai Andrius ateidavo susitikti su tėvu, aš stengdavausi išeiti“, – prisipažino B. Kaniavienė.

Dar vienas iššūkis laukė gimus Barboros ir Eduardo sūnui – Eduardui Jaunesniajam. Kaip sutars vaikai? Ar jie galės laikyti vienas kitą broliu? Kaip paskirstyti dėmesį? B. Kaniavienė buvo atvira: „Stengiausi abiem visko duoti po lygiai, kad nenuskriausčiau“. Moteris prisipažino, kad laimingiausia ji buvo per Eduardo Jaunesniojo vestuves išgirdusi A. Kaniavos prisipažinimą, jog didžiausia laimė jam gyvenime yra turėti brolį.

Šiandien B. ir E. Kaniavos gali pasigirti ne tik idiliškais tarpusavio santykiais, bet ir gerais ryšiais su savo buvusiaisiais. „Vasarą daug laiko leidžiame drauge, susitinkame pietauti“, – pasakojo jie. Tačiau tam, kad dabar galėtų mėgautis darna ir ramybe, reikėjo įdėti daug pastangų.

Koks yra visą gyvenimą trunkančių santykių receptas ir ką vardan šeimos teko paaukoti B. Kaniavienei? Kaip jai pavyko įveikti visus iššūkius ir sukurti tvirtą šeimą su nuolat koncertuojančiu ir gastroliuojančiu vyru?

Laida „Nauja legenda“ – šeštadienį 17 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių