Quantcast

„Galapaguose 2016“ – šeši aktyvių pramogų iššūkiai

  • Teksto dydis:

Jau šį penktadienį Zarasuose prasideda vienas didžiausių ir svarbiausių muzikos ir pramogų festivalių Lietuvoje – „Galapagai 2016“. Be to, kad saloje gros galybė geriausių Lietuvos ir užsienio muzikos grupių, „festivaliautojams“ bus pasiūlyta įvairių aktyvių pramogų.

Jie bus pakviesti sudalyvauti „Galapagai Challenge“ žaidime – išskirtinėse, specialiai jiems skirtose rungtyse.

„Tai yra unikalios, komandinės festivalio lenktynės, kurias sudaro šeši iššūkiai. Iš dalyvių „Galapagai Challenge“ pareikalaus komandinio darbo, susitelkimo, geros nuotaikos ir noro nugalėti, – pasakojo festivalio pramogų sektoriaus atstovė Rasa Morkūnaitė. – Antrąją festivalio dieną lenktynių dalyviams bus paruošta įvairiausių beprotiškų kliūčių: teks kopti, įveikti priešininkus vandenyje, pasukti galvą, patikrinti savo taiklumą ir miklumą. Specialiai šioms lenktynėms ruošiasi „Get Fit“ sporto akademija. Irklenčių entuziastai suping.lt pažadėjo ypač netikėtą ir smagią rungtį Zaraso ežere, bombike.lt lenktynėse skatins įveikti aukščio baimę, o „Kiwi urban games“ komanda suburs visus dalyvius netikėtoms loginėms užduotims.“

Mėgstantys individualias pramogas taip pat galės išsinuomoti irklentę festivalio paplūdimyje ir pasiplaukioti Zaraso ežeru. Prie ZIP FM scenos, kuri įsikurs ant liepto, veiks vandens katapulta – didžioji guminė pagalvė, ant kurios smagu pasilinksminti su draugais. Romantiškai nusiteikusios porelės galės rinktis vandens dviračius.

Saloje taip pat veiks sportinio pokerio palapinė ir „Pabėgimo kambarys“ – išlikimo žaidimas, kai per tam tikrą laiką privalai rasti išėjimą. Veiks tapyba ant vandens, laikinųjų tatuiruočių studijos, bus galima išmėginti virtualų futbolą ir megatinklinį ar tiesiog su bičiuliais įsiamžinti fotobūdelėje.

Beje, festivalyje veiks ne tik pramoginė, bet higienos procedūroms skirta dušų zona, tad visi bus švarūs ir laimingi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių