Quantcast

Gal Šv. Valentino dienai norėtumėte tarakono?

  • Teksto dydis:

Pamirškite šokoladą, gėles ar romantišką vakarienę. Zoologijos sodas JAV Teksaso valstijoje viengungiams siūlo galimybę pavadinti tarakoną buvusio sutuoktinio ar sutuoktinės vardu ir Šv. Valentino dieną jį sušerti surikatai.

Akciją „Baik mane nervinti!!!“ (angliškai „Quit Bugging Me!!!“) paskelbęs El Paso zoologijos sodas tvirtina, kad tarakonas – puiki Šv. Valentino dienos dovana siekiantiesiems užmiršti buvusius santykius.

„Akcija“, kurios metu „buvusiųjų“ vardais pavadinti tarakonai bus sušerti surikatoms, vasario 14 dieną bus tiesiogiai transliuojama zoologijos sodo „Facebook“ puslapyje.  

Pasak sodo darbuotojų, surikatoms tikriausiai bus patiekti šnypščiantys Madagaskaro tarakonai.

„Jie tikrai šnypščia. Tai labai dideli tarakonai, nors ir ne patys didžiausi. Savo zoologijos sode juos iš tiesų veisiame ir jais šeriame gyvūnus," – vietos televizijos stočiai ABC sakė zoologijos sodo edukacijos specialistė Sarah Murphy (Sara Merfi).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algys

Algys portretas
Lietuvisku tarakonu nesugeba isnaikinti,ocia dar didesniu slikstyniu leido ivezti,ka galvoja aplinkosauga ir veterinarijos tarnybos? Gal Veryga pasiulys vaikus mokyklose jais maitinti?

ALGIS

ALGIS portretas
Išpindėjimas aukščiausiame lygyje

Anonimas

Anonimas portretas
matyt kelnese nieko nebeliko tik tarakonai laksto,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių