Quantcast

G. Juodeikos mylimoji: darbas puošia labiau nei kosmetika

  • Teksto dydis:

„Geriausias sportas – kai lakstai darbe“, – juokiasi populiarų pramogų centrą valdanti Gedimino Juodeikos mylimoji Živilė Jonikaitė ir pasidalija nemaža doze optimizmo.

Kuo restoranas įdomiau nei laboratorija

Ž. Jonikaitė nenustygsta vietoje net pokalbio metu. „Duokit man telefoną, reikia patikrinti, svarbu!“, –  prieš interviu laidai „Pasaulis pagal moteris“, rodomos sekmadieniais 10 val. per TV3, nerimsta atsakinga vadovė.

Renginių organizavimo srityje ji sukasi jau keliolika metų. „Studijavau mokslus susijusius su medicina. O čia įsidarbinau tiesiog kaip studentė –  kad gaučiau papildomų pajamų. Tačiau stebėjau, mokiausi, stengiausi –  ir man patiko. Man buvo įdomu organizuoti, kuruoti, bendrauti, lėkti! Supratau, kad nebegaliu savęs įsivaizduoti laboratorijoje: susikaupusios, visą dėmesį telkiančios į vieną detalę – man reikia veiksmo! Vadovas įvertino pastangas ir ilgainiui man patikėjo didžiausią atsakomybę“, – šypsosi Živilė.

Atsikeli –  skambutis. Bėgi, leki, dirbi, dirbi, vakare grįžti –  metas miegoti. Kokie dar grožio ritualai.

Veiklius vyrus traukia veiklios moterys

Tiek Ž. Jonikaitė, tiek daugybės projektų autorius G. Juodeika –  ypač aktyvūs žmonės. Laidos vedėjai Kristinai Rimienei paklausus, ar tiesa, kad veiklūs vyrai renkasi veiklias moteris, Živilė susimąsto: „Ko gero, tiesa. Nes, nors mes su Gediminu esame labai skirtingi, mus vienija veržlumas, meilė gyvenimui ir aktyvus laisvalaikis“.  Tiesa, Živilė nustebina sakydama, kad nelabai mėgsta keliauti. „Bet viena kelionė man labai patiko. Iš jos parsivežiau pilną bagažą įspūdžių. Ir laimę. Ir... meilę“, –  paslaptingai nusišypso žavi šviesiaplaukė.

Vietoj kosmetikos –  meilė gyvenimui

„Atsikeli –  skambutis. Bėgi, leki, dirbi, dirbi, vakare grįžti –  metas miegoti. Kokie dar grožio ritualai“, –  juokiasi Živilė. „Net kosmetikos beveik nenaudoju. Bet žmogų labiausiai puošia pasitikėjimas savimi, optimizmas, ir, kaip ir sakiau, meilė gyvenimui. Ir dar žinokite, puošia darbas“, – juokiasi pašnekovė, kuri rūpinasi ne tik pramogų bei konferencijų centru, bet ir savo gimtuoju miestu Kaišiadorimis.

„Manau, kad tai puiki vieta gyventi. Čia užaugau, visus pažįstu –  miestas nuostabus. Noriu prisidėti prie jo puoselėjimo, todėl stengiuosi laiko skirti ir visuomeninei veiklai“, – sako žinomo vyro mylimoji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man taip.

Man taip. portretas
Juodeikos mylimoji.O gal sugyventine?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių