Quantcast

G. Clooney sako visgi norįs vaikų

  • Teksto dydis:

George'as Clooney (Džordžas Klunis) su žmona Amal Alamuddin (Amal Alamudin) nori vaikų – tai Holivudo aktorius pareiškė po praėjusį mėnesį kilusio triukšmo, kurį išprovokavo jo pasisakymas, kad jo prioritetų sąrašo viršuje tėvystės nėra.

Pirmadienį Vokietijos laikraščio „Bild“ paklaustas, ar jis su žmona, garsia žmogaus teisių advokate A.Alamuddin norėtų vaikų, du „Oskarus“ pelnęs aktorius atsakė: „Taip, bet mes neskubame“.

Praėjusio mėnesio pabaigoje G.Clooney JAV televizijai CBS pareiškė, jog iš tiesų dar negalvoja apie galimybę susilaukti atžalų, ir pridūrė, kad jų „nėra mano (prioritetų) sąrašo viršuje“.

Pasak aktoriaus, pastaruoju metu jo nuolat apie tai klausiama, ir taip veikiausiai yra dėl pernai rugsėjį įvykusių jo vestuvių bei naujausio filmo „Rytojaus žemė“ (Tomorrowland), kuriame G.Clooney herojus turi vaikų.

54 metų G.Clooney laikraščiui „Bild“ sakė, jog būdamas paaugliu svajojo tapti profesionaliu krepšininku, vėliau - žurnalistu, o galiausiai jam kurį laiką teko pardavinėti draudimą ir smulkintą tabaką.

„Visuomet norėjau būti krepšininku – neužteko talento, – sakė aktorius. – Norėjau sekti tėvo pėdomis ir būti žurnalistu – nebuvau pakankamai sumanus. Dabar esu tas, kas esu, – ir jaučiuosi labai laimingas.“

G.Clooney, iki santuokos vadintas geidžiamiausiu pasaulio viengungiu, su A.Alamuddin susituokė pernai rugsėjį Venecijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių