Quantcast

G. Clooney: būti santuokoje yra velniškai nuostabus jausmas

  • Teksto dydis:

Ilgametis vienišius George'as Clooney (Džordžas Klunis), savaitgalį Italijoje vedęs britų teisininkę Amal Alamuddin (Amal Alamudin), pripažįsta, kad "būti santuokoje yra velniškai m alonus jausmas".

Holivudo aktorius, kuris po santuokos su aktore Talia Balsam (Talija Balsam) iširimo 1993 metais buvo prisiekęs daugiau nebevesti, savaitgalį susituokė Venecijoje pasaulio garsenybių akivaizdoje, o pirmadienį įformino civilinę santuoką.

Prabangus vestuvių pokylis, kuris vyko „Aman Canal Grande“ centre, buvo smulkiai aprašytas žurnale „People“. Sprendžiant iš nuotraukų, jame dalyvavo tokios garsenybės kaip Mattas Damonas (Matas Deimonas). Kituose kadruose matyti, kaip jaunavedžiai pjausto didžiulį vestuvių tortą ir kartu pozuoja fotografams, demonstruodami jaunosios „Oscar de la Renta“ apdarą.

53-jų G.Clooney žunalui sakė, kad santuoka yra „visai nieko sau“ dalykas ir pridūrė, kad Italija yra nuostabi vieta tuoktis.

„Venecija yra romantiškiausias miestas pasaulyje... Mes susitikome Italijoje. Čia turime namus. Žinojome, kad čia norėsime susituokti“, – kalbėjo aktorius.

Kalbėdamas apie ateitį „Oskaro“ laureatas sakė: „Mes laukiame visko“.

Straipsnyje taip pat rašoma, kad per ceremoniją skambėjo Irvingo Berlino kūrinys „Always“, kadangi būtent pagal šią melodiją šoko G.Clooney tėvai per savo vestuves. Tuo tarpu jaunieji savo pirmajam šokiui pasirinko Cole'o Porterio (Koulo Porterio) dainą „Why Shouldn't I?“.

Vestuvių svečiams jaunieji paruošė dėkingumo dovanas, tarp kurių buvo grotuvų „iPod“ su jaunavedžių mėgstamiausia muzika.


Šiame straipsnyje: George Clooneyvestuvėsaktorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių