Quantcast

Futbolininko D. Česnauskio žmona pagimdė trečią vaiką

  • Teksto dydis:

Futbolininko Deivido Česnauskio ir Vaidos Grikšaitės-Česnauskienės šeimoje – nuostabi žinia. Du sūnus auginanti pora sulaukė pagausėjimo – Vaida pagimdė dukrelę.

Trečiojo vaikelio 35 metų vyras ir dvejais metais jaunesnė jo žmona susilaukė antradienį 14.37 val. Dukrytė gimė 3710 gramų svorio ir 54 cm ūgio. 

Aštuonerių metų Deivido ir penkerių metų Rojaus seserį tėvai pavadino Ema.

"Kažkoks kosmosas! Ji pasirinko savo tikrąją vardo dieną, nes vardą tėtis buvo sugalvojęs jau penktame mano nėštumo mėnesyje", – socialiniame tinklapyje džiūgavo Vaida. 

"Deividas rudenį būna rezultatyvus, – metų pradžioje juokaudama kalbėjo Vaida. – Rojus gimė liepos 1-ąją, Deividukas – liepos 23-ąją. O ir jis pats gimė vasarą – birželio 30-ąją."

Trečiojo vaikelio laukė ir abu Česnauskių atžalos. Ir nors tėvai žinojo, kad gims dukra, niekam nesakė šios žinios. Abu Česnauskių sūnūs laukė broliuko: mažasis nusprendė, kad kai tėtis su jais žais futbolą, vyresnysis stovės vartuose ir neturės kam perduoti kamuolio.

"Reikia dar vieno broliuko", – dar prieš dienos šviesą išvystant Emai sakė Rojus.

Beje, trejetas Vaidai – ypatingas skaičius.

„Skaičius trys man laimingas, – sakė V. Grikšaitė-Česnauskienė. – 2002 metais tapau „Mis Klaipėda“ ir „Mis Lietuva“, o abu kartus mano numeris buvo trys. Rugpjūčio 3 d., kuomet vyko konkursas pajūryje, mano tėčiui sukako 40 metų“.

Buvęs Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės ir „Trakų" komandos saugas D.Česnauskis ir grožio konkursų nugalėtoja Vaida Grikšaitė susituokė 2008-ųjų birželį Klaipėdoje. Tuo metu pora gyveno Škotijoje, kur rungtyniavo futbolininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių