Quantcast

Finalinis „Beždžionių planetos karo“ anonsas nuteikia negailestingam karui

  • Teksto dydis:

Iki „Beždžionių planetos karo“ (angl. „War of the Planet of the Apes“) premjeros laukti jau visai nedaug, o kino studija „20th Century Fox“ pasidalino finaliniu juostos anonsu.

Kaip ir buvo galima tikėtis, vienas laukiamiausių šių metų filmų tik dar labiau patvirtina ne tik būsimo karo atomazgą, tačiau ir ateinančių jausmų pliūpsnius.

„Beždžionės kovoja tik dėl to, kad išgyventų“, – anonse skelbia Cezaris, į ką pulkininkas Woody Harrelsonas atsako: „Mes Jus sukūrėme, atėjo laikas Jūsų rasę išnaikinti“. Emociškai stipriausias anonsas galutinai leidžia pasijusti, kad iki tikrojo karo beliko laukti nedaug – į kino teatrus mūšis atkeliauja jau liepos 14-ąją.

Štai kaip skamba oficialus filmo aprašas: „Trečiojoje franšizės dalyje – „Beždžionių planetos kare“ – Cezaris su savo beždžionių kolonija stoja į mirtiną konfliktą su žmonių armija, kuriai vadovauja negailestingasis pulkininkas Woody Harrelsonas. Cezaris patiria didžiulių netekčių ir supranta, kad tik vedinas juodžiausių instinktų gali pagaliau įgyvendinti savo mistinį tikslą ir apginti savo rasę. Finišo tiesiojoje tarp Cezario ir žiauriojo pulkininko įvyksta epinis mūšis, kuris ir nulems abiejų rūšių bei žemės likimą“.

Šiuo metu nėra skelbiama, ar ši, trečioji dalis, ir užbaigs visą istorijos tąsą, kuri galėtų pretenduoti į itin stiprios kulminacijos viršūnę. Tikėtina, kad „Beždžionių planetos karas“ pasaulyje bus priimtas teigiamai tiek kritikų, tiek kino žiūrovų ir studija gali ryžtis pasakoti tolesnę istoriją išsyk po karo.

Kaip ir ankstesniuose franšizės filmuose, Cezarį kompiuterinės technikos pagalba įkūnija Andy Serkis, išgarsėjęs dėl Golumo vaidmens „Žiedų valdovo“ trilogijoje. Pagrindinį filmo antagonistą (žiūrint iš beždžionių pusės) suvaidins Woody Harrelsonas.

Buvaukine.lt.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių