Quantcast

Filmuojant šeštąją „Neįmanomos misijos“ dalį, T. Cruise'as susilaužė kulkšnį

  • Teksto dydis:

„Neįmanomos misijos 6“ (Mission: Impossible 6, MI6) filmavimas buvo sustabdytas, nes Tomas Cruise'as (Tomas Kruzas), atlikdamas kaskadininko triuką, susilaužė kulkšnį, trečiadienį patvirtino juostos režisierius.

Tačiau režisierius Christopheris McQuarrie (Kristoferis Makvaris) pažadėjo filmą išleisti numatytu laiku.

T. Cruise'as garsėja tuo, kad dažnai pats atlieka pavojingus triukus. Šįkart jis susižeidė, kai pririštas lynu šoko nuo vieno pastato ant kito ir atsitrenkė į betono sieną.

Ch. McQuarrie socialinėje žiniasklaidoje stengėsi išsklaidyti nuogąstavimus, kad dėl to teks atidėti filmo išleidimą, planuojamą 2018 metų liepos 27-ąją.

„Ačiū visiems už jūsų paramą ir susirūpinimą. Tomas taisosi ir MI6 juda link (išleidimo) 2018 07 27“, – aplankęs 55 metų aktorių tviteryje parašė jis.

Ch. McQuarrie, kuris režisavo penktąjį, 2015 metų T. Cruise'o „Neįmanomos misijos“ filmą ir 2012 metų juostą „Džekas Ryčeris“ (Jack Reacher), pridėjo nuorodą į britų kino žurnalo „Empire“ straipsnį, kuriame sako, kad jo žvaigždė yra „labai pakilios dvasios“.

Jis paneigė pranešimus, esą T. Cruise'as, šeštadienį Londone filmuojant minėtą triuką, nušoko nepakankamai toli, ir sakė, kad aktorius pagal planą turėjo atsitrenkti į pastato sieną.

„Tai, kas įvyko, yra koordinavimo klausimas – to, ką daro Tomas, su tuo, ką daro kamera, o tai reiškia, kad reikia tai daryti daug kartų, – sakė režisierius. – Ir per ketvirtą bandymą jis atsitrenkė į pastatą kiek kitu kampu ir susilaužė kulkšnį. Tą pat akimirką, kai atsitrenkė į pastatą, jis suprato, kad lūžo kulkšnis. Tai galima suprasti iš jo veido.“

Planuota, kad MI6 filmavimas truks du mėnesius. Ch. McQuarrie „Empire“ sakė, kad būtinos pertraukos trukmė dar neaiški, bet pažadėjo padaryti viską, kad lemtingas ketvirtas dublis patektų į filmą.

Režisierius pridūrė, kad pertvarko filmavimo planą ir bet kokiu vėlavimu naudojasi kaip proga įvertinti, kas nufilmuota ir koks turi būti filmas. „Paprastai tokios prabangos nebūna“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių