Quantcast

Filmo „Ištrūkęs Džango“ aktorė priėmė kaltinimus dėl sekso automobilyje

  • Teksto dydis:

Viena filmo „Ištrūkęs Džango“ (Django Unchained) aktorė, kaltinama, kad praeitais metais mylėjosi su savo draugu viešoje vietoje stovėjusiame automobilyje, pirmadienį neužginčijo tų kaltinimų dėl viešosios tvarko pažeidimo ir buvo įpareigota atsiprašyti policijos pareigūnų.

Afroamerikietė aktorė Daniele Watts (Daniel Vots), kuri iš pradžių tvirtino, kad policijos veiksmai buvo rasiškai motyvuoti, priėmė kaltinimą dėl lengvo nusižengimo – viešosios tvarkos sutrikdymo su savo vaikinu.

Dėl to prokurorai panaikino kaltinimus dėl sunkesnio nusižengimo – nepadoraus elgesio viešoje vietoje – už kurį ji kartu su savo baltaodžiu draugu Brianu Jamesu Lucas (Brajenu Džeimsu Luku) galėjo būti nuteista kalėti iki šešių mėnesių ir sumokėti 1 000 dolerių (897 eurų) baudą.

Pagal taikos susitarimą pora buvo įpareigota pateikti rašytinius atsiprašymus į tą iškvietimą reagavusiems trims Los Andželo policijos pareigūnams ir atlikti 40 valandų viešųjų darbų, nurodė Los Andželo miesto prokuratūra.

D.Watts, atlikusi antrojo plano vaidmenį režisieriaus Quentino Tarantino (Kventino Tarantino) „Oskarų“ pelniusiame 2012 metų vesterne „Ištrūkęs Džango“, socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė skundą dėl pernai rugsėjo 11 dieną įvykusio incidentą Studio Sityje – prabangiame šiauriniame Los Andželo rajone – kai jai buvo uždėti antrankiai ir kai aktorė buvo trumpam sulaikyta.

Pora tvirtino, kad jiedu tik meiliai glėbesčiavosi viešumoje, kai policija priėmė vieno susirūpinusio piliečio skundą dėl „nepadoraus apsinuoginimo“ sidabro spalvos automobilyje „Mercedes“, kurio durelės buvo praviros.

Policija iš pradžių nurodė, kad „per tolesnį tyrimą buvo nustatyta, kad nebuvo jokio nusikaltimo“, o vieno pareigūno pateiktas garso įrašas atrodė paneigiantis D.Watts kaltinimus, jog policininkai buvo iš anksto prieš ją nusistatę dėl jos rasės.

Vis dėlto kai buvo paviešinta įvairių vaizdo įrašų ir nuotraukų, dalį kurių paskelbė populiarus garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ.com, buvo nuspręsta nuodugniai ištirti tą incidentą, o pernai spalį porai buvo pateikti kaltinimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių